Hvordan at rengøre Cermatic flise gulve

August 18

Keramisk tile gulvbelægning kommer i mange størrelser, stilarter og finish. I almindelighed, overfladefinish af flise er ganske holdbare og med korrekt vedligeholdelse kan det sidste og ser næsten ny i meget lang tid. Før rengøring din flisegulv, er det altid en god idé at identificere hvilken type af fliser du har og forstå nogen producentens anbefalinger, der kan være ikke-standard. Det er også vigtigt at overveje enhver injektionsmørtel og tætning, der er en del af dit installerede gulv.

Instruktioner

•Vacuum eller feje gulvet grundigt for at fjerne selv de mindste partikler af grus. (Grit kan ridse flise.)

•Støvposens mop sørge for du ikke har savnet noget snavs.

•Fyld en spand med rengøringsmiddel blandet ind i varmt vand. Fyld en anden spand med skyllevandet.

•MOP hele gulvet overflade starter i det fjerneste hjørne og arbejder mod døren. Du kan tillade vaskemiddel vand til at sidde på steder, der er ekstra beskidt for et minut eller to for at løsne vanskelige pletter.

•Wring ud dit mop og moppe hele gulvet anden gang ved hjælp af skyllevandet til at fjerne de vaskemiddel rester fra flisen.

•Brug bløde gamle klude eller håndklæder til at gnide dit gulv tør. Dette vil fjerne yderligere snavs og polere op den naturlig finish på din fliser.

•Hvis du har beskidt injektionsmørtel, derefter bruge en koncentreret mængde af din vaskemiddel blandingen og en stiv injektionsmørtel børste og skrub beskidt injektionsmørtel områder, indtil de ser rene. Svamp ren ved hjælp af skyllevand, indtil alle rester er fjernet og håndklæde steder tør.

Tips & advarsler

  • Spørg din flise producent at se hvis forsegling dit gulv anbefales. Undertiden forsegling flise og injektionsmørtel med en etage sealer kan være et godt valg til at bremse farvning processer og reducere slid på fliserne. Bruge et produkt, der anbefales til din specifikke flise. Hvis du har caulk tilstødende din flisegulv det måske skal udskiftes med jævne mellemrum. Normalt caulk kan skrabes væk og flisen re tætnes nemt. Bare give tilstrækkeligt tørre tid før du rengør dit gulv i disse områder. Merry Maids, gulv rengøring eksperter, foreslår, at den bedste måde at holde din flisegulv ser skinnende, ren og næsten nye er at holde snavs og grus ud, mindske ridser, komme til udslip hurtigt og moppe ofte. Den måde at gøre det skinne er at gnide gulvet tørre ved hjælp af gamle håndklæder eller klude. Hvis du har tekstureret flise, kan det indsamle ekstra snavs i teksturen. Bruge en magt skrubber (opretstående eller håndholdte) hver par uger at rydde op i disse problemområder som et supplement til din almindelige opsamlingsoverførslen tidsplan.
  • Verden ordet dækker foreningen tyder på at flise ejere ikke skal bruge syre (ligesom citrus) baseret rengøringsmidler, da de kan etch overfladen af din flise. Undgå ammoniak og olie baseret rengøringsmidler og kun bruge blegemiddel produkter som en spot renere (de kan misfarve injektionsmørtel). Brug ikke en støvsuger med en tæppebanker bar på din flisegulv, da det kan score grus gouges i flisen. Voks ikke din flisegulv. Hvis din flisegulv er ældre og ser gulnet eller filmy kan derefter det have været vokset. Voks kan har alderen, ændre dens farve og diffusering gamle snavs mellem voks lag. Du kan fjerne voks med en flise-safe stripper. En sealer er ikke en voks. Fangere kan findes hvor gulvbelægning flise er solgt. Hvis din injektionsmørtel er misfarvet, så spørg din flise gulv person om nogle af de nye injektionsmørtel produkter, der kan ændre farven på ældre injektionsmørtel og hjælpe forsegle injektionsmørtel fra fremtidige pletter.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com