Hvordan at rengøre den saltlage Tank af en vand-blødgører

September 17

Hvordan at rengøre den saltlage Tank af en vand-blødgører

Hårdt vand er et resultat af mineral og sediment indskud i vandforsyningen. Mens metropolitan vandsystemer giver grundlæggende filtrering og behandling, er af vandets hårdhed sjældent rettet. Hårdt vand opløses ikke sæbe samt, fører til vanskeligheder med at vaske tøj eller arbejde shampoo eller krop sæbe sæbeskum og kan plette inventar og Brusevægge. Mange hjem og business ejere i hårdt vand områder bruge Afkalkningsanlæg. Disse forbindes ved vand main og distribuere blødt vand i hele hjemmet eller virksomheden. Den skyllemiddel saltlage tank, hvor de blødgørende salte blandes med vand, skal rengøres regelmæssigt for at bevare optimal drift.

Instruktioner

•Tillad din salt niveau at falde meget lav, således at du ikke smider ud så meget god salt fra din tank.

•Tag strømmen fra enheden blødgørende at forebygge elektrisk stød.

•Tag saltlagen tank dækslet og dumpe det resterende vand, saltlage og salt. Være forsigtig med at gøre dette fra blomster, buske eller nogen planter. Saltlage og salt vil dræbe dem.

•For at rense saltlage tank, første lift ud saltlage ventil. Skru bolte på begge sider af den salt tank. Fjerne saltlage ventilen kammer. I bunden af tanken, vil du finde en salt plade. Fjerne og rense det så godt. På grund af mængden af silt og snavs involveret med indersiden af din skyllemiddel, kan du tage det uden for eller til et afløb balje. Denne proces kan blive rodet. Sørg for at du grundigt skylles delene og samle tanken.

•Fyld tank ved hjælp af nye, rene salt. Indlæse tanken, næsten hele vejen til toppen. Sæt det øverste låg på salt tank.

•Genstart skyllemiddel. Lad det gå gennem sin første cyklus at genopfylde og justere sig selv.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com