Hvordan at rengøre din tændsats på dit gaskomfur

March 20

Hvordan at rengøre din tændsats på dit gaskomfur

Nogle gas komfur toppe bruge gas til brændstof flammen og en elektrisk gnist til at antænde den. I modsætning til El-komfur toppe kræver gas komfur toppe med elektrisk tændsatser elektricitet kun at starte den ild, og ikke til at generere varme. Komfuret top tændsatser kan blive snavsede med tiden, med normale madlavning og rengøring. Det er vigtigt at holde din komfur tændsatser ren og klar obstruktionspolitik, at sikre velfungerende brændere. Processen med rengøring din gaskomfur tændsatser kræver kun nogle grundlæggende husholdningsartikler, og et par øjeblikke af din tid.

Instruktioner

•Tag din ovn fra stikkontakt til at stoppe alle de nuværende fra flyder.

•Fjern alle brænder grill fra dit komfur. Hæve komfur ved at vippe det opad fra forsiden. Følg producentens instruktioner til denne proces, som alle komfur toppe har deres egne metoder til at give adgang til hardware under overfladen.

•Locate din komfur top tændsatser. Typisk køkken komfur vil have én tændsats for hver to brændere. Disse tændsatser er monteret ved midway punkt mellem hvert sæt af brændere. En elektrisk startmotor vil have to rør kører væk fra det, og vil ligne et tændrør med metal hætte ovenfor, og en metal diode nå opad fra en keramisk base.

•Brug din rene tandbørste til at løsne og fjerne snavs, fødevarer eller støv fra diode, grundstødning hood og de umiddelbare omegn. Når det er helt fri for fremmede stoffer fungerer din elektrisk tændsats korrekt.

•Laveste dækslet komfuret top erstatte komfuret top stikket i stikkontakten og teste hver brænder for at sikre, at de nu arbejder korrekt. Hvis en eller flere af dine brændere stadig ikke lys, kan problemet skyldes en blokering i burner gas ventilationskanaler og ikke starteren

Tips & advarsler

  • Holde din komfur brændere rense for at undgå delvis eller ellers faldet flammen størrelse og effektivitet. Bruge skålen vaske og varmt vand til at børste væk debris. Faldende fødeemner, kan stænk og rester fra madlavning proces tilstoppe din tændsatser, og få dem til at mislykkes. Holde overfladen af din kogeplade ren at forhindre mad nogensinde at nå tændsatser.
  • Våd elektriske tændsatser kan undlade at lys. Bruge en varmekilde som en hårtørrer til at fordampe hurtigt eventuel fugt fra starteren. Prøv at lys brænder igen, når fugtigheden er fjernet.
  • Når din komfur top tændsatser mislykkes, er gas frigivet i atmosfæren inde i dit hjem. Når du indser, at flammen ikke er belysning, du straks slukke gassen og reparere problemet, før du tænder det igen. Naturgas er meget brandfarlige og eksplosive.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com