Hvordan at rengøre din udendørs møbler

November 27

Hvordan at rengøre din udendørs møbler

Når sommer tilgange tanker tænder til grill og weekenderne brugt lounging i solen. Hvis sidste vinter chill kom for hurtigt for dig at rense og forberede din udendørs møbler til opbevaring – og det lige fik vendt i skur eller garage – nu er det tid at få den ren og klar til sin tid i solen.

Instruktioner

•Rengør malet aluminium møbler med en blanding af mild rengøringsmiddel eller opvask flydende og vand. Efter vask, tør grundigt og anvende automotive pasta voks for at beskytte den. Undgå slibende rengøringsmidler og pensler.

•Anvend en metal polering indsætte for at få umalet aluminium møbler ser så god som ny. Mens umalet aluminium stykker ikke rust, kan de lider af oxidation. Fjerne lys oxidation med en opløsning af 4 dele vand til 1 del eddike. Undgå at bruge barske kemikalier som ammoniak, når rengøring.

•Rengør puder af iblødsætning dem i en balje eller trash kan fyldes med vand og et mildt rengøringsmiddel. Hvis dine puder er helt hvid eller farve hurtigt, tilføjer blegemiddel til denne blanding vil give dem en lysere, meldug-fri og renere ser. Hænge hynder til tørre i solen efter rengøring. Puder, kan hvis passet godt, vare i årevis.

•Scrub gårdhave paraplyer med en opløsning af varmt vand og mildt rengøringsmiddel. Bagefter skylles grundigt ved hjælp af en blid spray fra haveslangen. Vælg en varm solskinsdag, som paraply skal åbne tørre fuldstændigt. Meldug på vinyl paraplyer kan være stædig, så hvis din milde løsning ikke virker, anvender automotive vinyl top renere--den slags, som bruges til cabriolet.

Anslag dysefastgørelsen krat overfladen af jern møbler med en mild parabol vask væske og skylles med en haveslange. Snavs på overfladen kan låse i fugt og forårsage rust. Stykker kan renses ved forsigtigt skrubbe overfladen. Mens rengøring din møbler, altid kontrollere for tegn på maling skader og rust. Hvis du spot rust, sand det og den beskadigede maling ned til metallet. Anvende primer og rust resistente maling for at beskytte. For yderligere at beskytte din stykker, anvende to frakker af automotive paste wax én eller to gange om året. Dette vil tillade fugt at blot rulle af overfladen.

•Rens og behandle træmøbler med olie en gang eller to gange hvert år. For at forhindre forfald, altid gemme i koldt vejr eller under regn. Når det er muligt, vælge teak møbler. Mens det er den dyreste, er teak de mest modstandsdygtige til våde vejr.

Tips & advarsler

  • Hvis du har en hængekøje at rengøre, vælge en solskinsdag og ihukomme at hængekøjen skal tørre helt i solen før aften til at forhindre mug.
  • Så meget som du ønsker at blege og gøre din hængekøje, aldrig bruge blegemiddel, da det vil svække fibrene.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com