Hvordan at rengøre eg gulve

June 30

Uanset om det er tunge og not, plankegulv eller manipuleret hårdttræ, er eg en af de mest holdbare gulve materialer på markedet i dag. Dens alsidighed og naturlige skønhed gør det muligt at blive brugt i alle rum og med enhver indretning, og den brede vifte af pletten nuancer på markedet tillader eg gulve til at blive tilpasset til hver enkelt persons individuelle smag. Måske er den bedste fordel af eg gulve, med ordentlig rengøring og vedligeholdelse, vil det holde sin skønhed i årtier.

Instruktioner

•Sweep, støv moppe eller vakuum mindst en gang om ugen. Snavs og grus er eg gulve største fjender, som de bærer overfladen af beskyttende top coat. Hvis du foretrækker at støvsuge, altid bruge en pensel vedhæftet fil i stedet for en tæppebanker bar.

•Aftør op spild straks. Mens fugemasse beskytter overfladen af dit gulv, er eg naturligvis udsat for vandskade. Hvis væsken er lov til at stå på eg gulve, træ vil svulme og overfladen kan misfarve.

•Undgå fugtig gulvvask med vand. Når opsamlingsoverførsel, bruge rengøringsprodukter anbefales af fabrikanten, eller du kan ugyldiggøre din garanti. Hæld renere på en svamp moppe hoved, indtil det er lidt fugtig snarere end hælde direkte på gulvet.

Tips & advarsler

  • Gulvmåtter foran døre vil sænke mængden af snavs, der kan spores i og i sidste ende vil forlænge levetiden på din eg gulv.
  • Aldrig damp rense en eg gulv, da det vil ugyldiggøre garantien og kan forårsage uoprettelige skader på træ. Brug ikke regelmæssig gulv rengøringsmidler eller olie baseret sæbe på en eg gulv.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com