Hvordan at rengøre en antikke Tin

September 22

Hvordan at rengøre en antikke Tin

Antikke tin er meget populær blandt samlere, men kan være vanskelige at rengøre. Mange mennesker, som ikke indsamler antikviteter elsker gamle dåser på grund af de smukke mønstre og farver, samt muligheden for tin til sidste generationer. Hvis velholdt, være en antikke tin kan gået ned fra den ene generation til den anden i årtier uden at miste sin glans. Ukorrekt rengøring kan være den største faktor i antikke tin bliver beskadiget og mister sin glans.

Instruktioner

Hvordan at rengøre en antikke Tin

•Støvposens antikke tin forsigtigt med en fjerkost. Mens dette vil kun fjerne løs støv og snavs, er det en blid måde at begynde rengøring en antikke tin. Tag et kig på tin efter aftørring og forsøge at gøre en dom på kun brug for lys rengøring, eller hvis der er større reparation arbejde, der skal gøres.

•Pat den beskidte antikke tin med bløde klude, at se, hvis nogen mere støv eller snavs kommer ud uden brug af vand. Brug en blød pensel til at fjerne yderligere støv og snavs, og derefter fortsætte med at tørre væk med de bløde klude.

•Rengør fedt pletter eller stumper af fedt på den antikke tin bruger smøremiddel, gennemtrængende olie spray. Forsigtigt pat tør området, og aldrig krat-hard. Skrubbe kan resultere i skader på dåsen.

•Wash tin ved hjælp af en mild sæbe og vand hvis den antikke tin er stadig beskidt efter ansætte alle disse trin. Dåse rust, så du kun ønsker at gøre dette som en absolut sidste udvej. Brug en blød klud til at vaske. Aldrig bruge krat puder eller ståluld.

•Pat tin tør ved hjælp af klude. Du vil gerne være blid med de antikke tin, og pat tør, tin tørre ikke det. Dette kan beskadige nogen design eller maling på dåsen. Sørg for at den antikke tin er helt tørt inden du sætter det væk eller rust vil ødelægge den.

•Wait 15 minutter, derefter pat tør endnu en gang.

Tips & advarsler

  • Holde den antikke tin ude af direkte sollys, da dette har tendens til at bære metallet og forårsage nogen farver eller design at falme.
  • Aldrig lægges i blød i vand. Tin har en tendens til at rust, og mens i nogle ekstreme tilfælde kan du nødt til at dyppe den i vand, du ønsker aldrig at suge en antikke tin i vand.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com