Hvordan at rengøre en Bosch EcoSense opvaskemaskine

March 7

Rengøring en Bosch EcoSense opvaskemaskine er en let opgave, der tager mindre end en time. For de bedste resultater, bør Bosch EcoSense opvaskemaskine rengøres en gang om måneden. Rengøring opvaskemaskinen kræver et par basale forsyninger, som alle kan findes på din lokale købmand.

Instruktioner

•Tøm hårdt-food filter kurv i Bosch EcoSense. Kurven er inde opvaskemaskine under bunden Opvaskestativ. Hen til adgang kurven, trække bunden Opvaskestativ. Med den ene hånd, drej kurv til højre omkring 45 grader og pull ud af kurven. Kassér eventuelle rester og vaskes kurven med sæbevand og en svamp. Brug ikke ståluld på plast kurven. Udskift filter kurv, matchende pilen på kurv til pilen på opvaskemaskinen.

•Træk ud opvaskemaskine stativerne ifølge producentens anvisninger og vask dem med et mildt sæbevand svamp og skyl rent med varmt vand. Afhængigt af størrelsen af din køkkenvask, kan vaskemaskine Bosch EcoSense opvaskemaskine stativer der lettere foretages i badekarret.

•Tag Bosch EcoSense spray arme og hoved efter fabrikantens anvisninger. Vask dem forsigtigt i varmt, sæbevand vand efterfulgt af en ren vand skylles. Returnere spray arme og hoveder til opvaskemaskinen.

•Tag Bosch EcoSense køkkenredskaber bakke eller køkkenredskaber kurv og vask forsigtigt med varmt sæbevand og en svamp. Returnere køkkenredskaber bakke eller køkkenredskaber kurv til opvaskemaskinen efter rengøring.

Anslag dysefastgørelsen Rengør ydersiden af Bosch EcoSense opvaskemaskine.

Rustfrit stål modeller bør rengøres med rustfrit stål renere og en ren, tør klud.

Sorte og hvide modeller skal rengøres med en simpel løsning af en del hvid eddike og tre dele varmt vand. Tør med en ren tør klud.

Modeller med brugerdefinerede paneler skal rengøres efter fabrikantens skab instruktioner.

•Pour bagning soda ind i bunden af en tom opvaskemaskine en gang om måneden for at deodorize opvaskemaskinen og dets afløb. Køre opvaskemaskinen på sin korteste cyklus til at udføre denne opgave.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com