Hvordan at rengøre en Bosch Tassimo

June 28

Hvordan at rengøre en Bosch Tassimo

Med Bosch Tassimo, kan du indstille tiden på din fancy kaffemaskine, således at det kan slibe dine friske bønner og stege dig et høj kop kaffe. Udførelsen af kaffemaskinen og smagen af kaffe afhænger udelukkende af renholdelse af kaffemaskinen. At tage fra hinanden kaffemaskinen og bruge en fugtig klud til at aftørre overskydende snavs og gamle kaffe pletter kan også forbedre udseendet af maskinen. (Se Reference 1)

Instruktioner

•Tag kaffemaskinen. Åben top for at afsløre en stregkodescanner. Brug en våd klud til at tørre stregkodescanner, så tør det med et stykke køkkenrulle. (Se Reference 2)

•Åbn låget på bagsiden af kaffemaskine og pull ud vandtanken. Vaske tanken og låg i hånden med sæbe og vand fordi begge vil blive beskadiget i en opvaskemaskine. (Se Reference 2)

•Tag disk indehaveren, drikker outlet og piercing enhed og vask dem grundigt med sæbe og vand. De tre dele, som er placeret under stregkodescanner, disassemblering af trække hver del fra hinanden manuelt. (Se Reference 2)

•Reassemble kaffemaskinen. Placere af disc-holderen, drink outlet, piercing enhed, vandtank og låget tilbage på deres pladser. (Se Reference 2)


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com