Hvordan at rengøre en Caulk linje

October 15

Caulk er meget nyttigt, især i badeværelser hvor der er en masse fugt. I sådanne tilfælde kan caulk fungere som en fugemasse. Endnu, på grund af det høje vandindhold i et badeværelse caulk kan også blive dækket med meldug. Hvis du tager dig for at rengøre din caulk linjer og det er en god kvalitet caulk, vil det tjene dig i år.

Instruktioner

•Indstil om pletten er på eller under caulk. Hvis det er under caulk, skal caulk erstattes med en ny caulk linje. Hvis pletten er på caulk, kan det være renset.

•Aftør de farvede område med en blegemiddel tørre eller blegemiddel pen. Badeværelse giver en fremragende miljø for meldug at vokse. Blegemiddel dræber ikke kun meldug, men det desinficerer i området. Tryk på tørre eller pen i linjen caulk, således at den opfylder kravene i form af caulk. Tryk hårdt, som du tørre området ned. Lad det sat i 10 minutter eller deromkring som blegemiddel gør sit arbejde.

•Rinse linjen caulk med varmt vand. Det vasker væk blegemiddel og skylninger linjen caulk, således at du kan sørge for, at alle snavs og meldug er blevet fjernet. Hvis det ikke, skal du gentage trin 2.

•Tillad caulk til luft tørre, før du bruger bad eller bruser igen.

Tips & advarsler

  • Tag forholdsregler for at forsinke den fremtidige vækst af skimmel. Lade bruseforhænget åben, så væggene til luft tørre lettere. Køre badeværelse fan for 5-10 minutter efter du er færdig på badeværelset. Ren Brusevægge på en regelmæssig basis.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com