Hvordan at rengøre en dam, ved hjælp af hjemmelavede renere

October 31

Hvordan at rengøre en dam, ved hjælp af hjemmelavede renere

Hvis du har en dam i din baghave, er chancerne gode, at du har fisk, planter eller andre kostbarheder vokser og trives i det. Din dam er bundet til at blive beskidt, dog med den uundgåelige eksponering for bugs, bakterier og elementerne. I stedet for at ty til kemikalier, ren en dam ved hjælp af en hjemmelavet renere, der vil være blid på de levende organismer i din dam. Den bedste måde at rense en dam er at filtrere det og tømme filteret jævnligt.

Instruktioner

•Heat kniven og cut to huller på modsatte sider af den plast bin. Hullerne skal være lige stor nok til slangen til at passe gennem. Et hul skal være øverst til venstre side af bin, den anden på nederst til højre.

•Klippe din slange i to 3 - til 4-fods stykker, eller nok til at nå pumpen og dammen, når du er færdig. Holde en slange stykke ind hver af huller, med omkring 2 inches af slange synlig på indersiden af bin. Forsegle slangen stramt med akvarium fugemasse ved at anvende et tykt lag på indersiden og ydersiden slangen hvor det opfylder bin.

•Vælg en pumpe, der kan nemt håndtere størrelsen af din Dam, mængden af vand i din Dam, og længde og stien til din slange. For eksempel, hvis din slange går op en rock vandfald og tilbage ned, skal du en pumpe med mere magt. Tag detaljer form, størrelse, samlede gallon og stilistiske detaljer om din Dam til en havearbejde butik. Spørg en personale medlem hjælper dig med at vælge den rigtige pumpe.

•Sæt den ene side af slange til pumpen. Lad de andre stykke slange hænge over vandet, så når vandet er rent sig vil retur til dammen. Siden af den placering, der vender ud mod vandet vil have hullet nederst til højre. Vandet vil automatisk filtrere hvis det går gennem et hul, der er lavere end indtag hul.

•Fyld plast bin med bomuld. Dam vandet bliver filtreres gennem dette materiale.

•Sæt din pumpe mindst 6 fod fra dammen og tænde den. Vandet bør begynde cirkulerende fra dammen, gennem pumpen, gennem slangen, gennem filteret plast bin og tilbage i dammen. Pumpen vil køre kontinuerligt.

•Rengør ud dit filter regelmæssigt, som affald vil ophobe sig inde.

Tips & advarsler

  • Se filteret i flere minutter, når du starter det for at sikre det vandcirkulation. Hvis vandet cirkulerer for hurtigt, kan dit filter overløb, forlader dammen Tom i et par dage. Brug ventilen til at justere pumpens flow som nødvendigt.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com