Hvordan at rengøre en forstæder vandvarmeren

July 29

Forstæder er en division af AIRXCEL, som fremstiller fritidskøretøj apparater, herunder vandvarmere. Forstæder vandvarmere drage fordel af regelmæssig vedligeholdelse, hvilket øger vandvarmeren effektivitet og levetid. Rutinemæssig vedligeholdelse er ikke svært og kræver kun en lille indsats, sammen med et par af hjemmet leveringer. Rengøring tager mindre end et døgn og resulterer i en mere effektiv vandvarmer.

Instruktioner

•Drej slukke strømmen til vandvarmeren forstæder på det elektriske panel. -Sluk for vandforsyningen. Krog en haveslange til afløb linje og åbne ventilen for at lade vandet løbe ud af ovnen. Luk afløb linje, når tanken har været drænet.

•Unfasten clod indsugningen pipe ventil og hæld halv flaske af badekar og fliser renere ind i fjorden. Lad karret og tile cleaner sidde i forstæder varmer i en periode på fire til fem timer at løsne sediment inde i rør og tank.

•Reconnect den kolde vandforsyning til den forstæder indsugningen. Drej vandforsyningen tilbage på. Åben afløb linje og skylle karret og tile cleaner ud af Forstæders interne system. Skyl i ca 15-20 minutter, eller indtil dræne vandet viser ingen suds eller badekar og fliser renere rester.

•Drej off vandforsyningen igen og afbryde haveslange. Luk afløbsventil på vandvarmeren forstæder. Drej vandforsyningen tilbage på og tillade vandtank til at genopfylde.

•Drej på alle varmt vand vask vandhaner. Køre vandhaner mellem 10 og 15 minutter til at skylle VVS enhver resterende vand. Tænde den vandvarmeren strømforsyning, når vandhaner er blevet kørt og tillade vand i tank til varme.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com