Hvordan at rengøre en Frigidaire fryser

September 23

Uanset hvilken model af Frigidaire fryser du har, er det vigtigt at fastholde det ordentligt og tørre op alle fødevarer spild straks. Selv om du rydde op udslip i din fryser straks, skal du stadig give det en grundig rengøring på en regelmæssig basis. Du bør også give Frigidaire fryser en dyb rengøring helst du lugte en stærk lugt kommer fra apparatet. Brug din næse til at finde kilden til lugten og sætte den ulovlige vare i papirkurven, før du fortsætter med din regelmæssig fryser rengøring.

Instruktioner

•Åbn fryseren dør og fjerne alle fødevarer fra enheden. Markedsføre fødevarer på et køligt sted eller gemme det i en anden fryser, hvis du har en.

•Fyld en skål med varmt vand, og dykke en svamp i vandet for at dæmpe det. Ren indvendige af fryserum ved at starte bagerst hjørner af fryseren, koncentrerer sig om at få så meget af svampen overflade i disse hjørner som muligt. Skyl svamp grundigt efter rengøring hvert hjørne, og derefter gå videre til den næste.

•Tilføj bagning soda til vandet, hvis du har brug for en mere grundig rengøring, eller hvis fryseren er udsender en dårlig lugt. Hvis du lugte en dårlig lugt i fryseren, brug din næse til at finde kilden. Ren det fejlende området grundigt for at fjerne de spildte mad eller et andet element, der forårsager det.

•Rengør hele bagvæggen i fryseren, startende fra bunden og arbejde din væg op ad væggen i ryggen. Ved nu, skal de to hjørner i fryseren allerede være grundigt rengjort. Fortsætte med at arbejde din vej mod forsiden af fryserum, indtil du når forsiden af enheden. Ren hjørnerne først, og derefter rense midten efter disse hjørner har været grundigt skrubbes. Afslut ved at skrubbe sider i fryseren, indtil alle de gamle mad pletter og lugt er væk.

•Rinse svamp grundigt. Luk fryserum, og rengør udvendigt grundigt. Tørre fryser med en blød klud. Du kan også rense ydre med en almindelig husstand renere. Hvis du har et rustfrit stål fryser, Sørg for at bruge en renere, det er sikkert for rustfrit stål.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com