Hvordan at rengøre en hydroponiske System

March 22

Hydroponiske systemer giver dig mulighed for at dyrke grøntsager og planter økologisk flere uden sammenligning end i traditionelle omgivelser. Fordi planterne dyrkes i en opløsning af vand og næringsstoffer og jord båret skadedyr er ikke et problem. De fleste hjemmelavet hydroponiske systemer bruger tyngdekraften til at flytte naeringsoploesningen fra plante til plante, men mere komplicerede systemer kan bruge elektriske pumper til at cirkulere naeringsoploesningen. I mellem plantning sæsoner, bør du rense din hydroponiske system grundigt for at være sikker på, at enhver bakterier eller forme er fjernet. Fælles husstand blegemiddel er en af de mest effektive løsninger til at desinficere hydroponiske systemer.

Instruktioner

•Soak slange fra din hydroponiske system int en spand med en løsning på én del blegemiddel og ni dele vand. Sørg for, at den fortyndede blegemiddel helt fylder rør og lad dem trække mens du renser resten af systemet.

•Fyld en sprayflaske med en blanding af én del blegemiddel og ni dele vand.

•Spray blegemiddelopløsning på beholderne, låg og andre komponenter i din hydroponiske system. Tørre hvert element rengøre med en fugtig klud og tillade alle stykker til luft tørre.

•Rinse slanger med frisk vand og lad det luft tørre. Hænge slangen, så alle væsker kan løbe frit fra enderne.

Tips & advarsler

  • Ren din hydroponiske system grundigt hver gang du plante en ny serie af blomster eller grøntsager. Hvis din hydroponiske system har været oplagret i mere end et par uger, rene din hydroponiske system til at sikre, at påvirker ingen forurenende stoffer dine nye planter.
  • Altid holde blegemiddel løsninger fra børn og kæledyr.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com