Hvordan at rengøre en ikke selvrensende Gasovn

January 2

Selv om naturgas, i modsætning til træ, brænder rent, kræver en Gasovn regelmæssig rengøring for at fjerne støv, snavs, hvid aske, fødevarer udslip og olie eller fedt klamrer sig til ovn overflader. Rengøring din Gasovn helt mindst hver anden måned vil hjælpe den til at køre mere effektivt---, reducere enhver reparation, der normalt ville medføre direkte fra ophobning af disse materialer. En ikke-selvrensende ovn har ikke en høj temperatur cyklus, der forbrænder vragrester holdt sig til indre af ovnen. Som et resultat, når du har renset den ovn eksteriør, kræver fjernelse af vragdele at du vaske og/eller krat interiør.

Instruktioner

Ovnen udvendigt

•Wash riste og brænder caps. Fjerne brænder riste og caps. Vask med en mild, ikke-slibende sæbe og en fnugfri, ikke-tekstureret mikrofiberklud og skyl derefter. Tør grundigt.

•Rengør brænder områder. Tørre en fugtig, ikke-tekstureret mikrofiberklud over brændere og gas rør til at fjerne hvid aske og/eller fødevarer udslip. Hvis du vil fjerne encrusted snavs på brændere, skrabe forsigtigt med en metal straight pin og tørre igen med din fugtig klud. Fjerne encrusted snavs omkring brændere med et ikke-slibende skrubbe pad og derefter vaske med en klud, lidt sæbevand. Skyl med fugtig klud og derefter tørre og saml---erstatte caps og riste. Tænde brændere til at kontrollere, at flammerne kommer rent og at brændere arbejde.

•Fjern og ren knapperne og resten af ovnen 's udvendige. Tør sæbevand klude, svampe og/eller ikke-slibende skrubbe puder. Skyl grundigt for at fjerne enhver sæbevand rester og derefter tør. Rense enhver kontrolpaneler eller glas dele med glasrens. Når du er færdig, Skub grebene tilbage på plads.

Ovn interiør

•Fjern og rengøre ovnen stativer. Hvis du har køkkentøj inde i ovnen, fjerne og der er afsat. Ren mad og pletter fra din ovn stativer med din milde, ikke-slibende sæbe og en ikke-slibende pad. Skyl med en fugtig klud og derefter tør. Stativerne afsat.

•Vacuum ovn interiør til at fjerne enhver affaldsmateriale.

•Rengør indvendige dør og ramme. Tørre døren segl pakning let med en fugtig klud. Tørre resten af kraterets med varmt, sæbevand microfiber klude. Krat væk kage på snavs eller hårde pletter med en ikke-slibende pad. Skyl med fugtige klude og derefter tør.

•Reassemble din ovn.

Tips & advarsler

  • For at reducere mængden af fremtidige rengøring, at resultaterne fra bagt på fødevarer og pletter, line din ovn stativer med aluminiumsfolie og tørre op mad spild så hurtigt som muligt med en varm, våd klud.
  • Du kan rense hårde snavs eller pletter, mix et par dråber vand med bagepulver til at skabe en pasta. Påfør pastaen og et par dråber sæbe til område. Vent mindst 20 minutter for at tillade blanding til at nedbryde resterne og derefter rense med din skrubbe pad. Hvis blandingen virker, anvende et par dråber eddike, vente 20 minutter og krat; eller fjerne med damp fra en bærbar, håndholdt damper.
  • Aldrig brug tekstureret klude til at rengøre din ovn som klude kan snag på ovnen dele og efterlade brandfarligt materiale.
  • Aldrig brug kommercielle ovn eller skrappe rengøringsmidler som disse rengøringsmidler indeholder kemikalier, der kan ridse eller plette din ovn overflader. Derudover kan kemikalier i disse rengøringsmidler udgøre en sundhedsrisiko.
  • Aldrig gnide eller trække på døren segl pakning, som derved kan beskadiges det.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com