Hvordan at rengøre en induktion kogeplade

October 27

Induktion cooktops kombinere energieffektivitet med en elegant, moderne udseende. Induktion teknologi bruger ikke traditionelle termisk teknologi. Induktion cooktops brug i stedet et magnetfelt, der reagerer på metal i en gryde til at producere varme. Varme genereres kun, når madlavning pan berører madlavning overflade. Da induktion cooktops er lavet af glas, skal særlige forholdsregler træffes, når rengøring overfladen. Brug kun rengøringsmidler og rengøring pads specielt designet til at rengøre glasoverflader kogeplade.

Instruktioner

Instruktioner

•Rengør induktion kogeplade dagligt ved at anvende et par dråber af keramisk kogeplade renere til induktion kogeplade overflade. Ejerens manuel forsynet med en induktion kogeplade kan identificere producent-anbefalet kogeplade rengøring løsninger.

•Brug et stykke køkkenrulle eller rengøring pad designet til glas cooktops, fordelt renere på kogepladen overflade. Bruge en tør køkkenrulle til at fjerne rensekassetten fra overfladen.

•Tag spild og brændt på rester af første tillade induktion kogeplade overfladen afkøles. Placer den keramisk kogeplade rengøringsmiddel direkte på udslippet. Bruge en keramisk kogeplade rengøring pad til at skrubbe området ren. Gentag som nødvendigt for at fjerne rester.

•Anvend en skraber designet til rengøring en keramisk kogeplade til fjerne stærkt forbrændt på rester. Sørg for, at madlavning overflade har afkøles helt før du forsøger at skrabe off rester. Bruge pres til at skrabe ud resten. Derefter bruge keramisk kogeplade renere og rengøring pad til at fjerne tilbageværende rester.

Tips & advarsler

  • For at forhindre ridser, kun bruge rengøring pads og rengøringsmidler beregnet til rengøring keramiske induktion cooktops.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com