Hvordan at rengøre en Jet-drejebænk seng

October 22

Selv om ikke almindeligt brugt til hjem reparationer eller renoveringer, er en Jet drejebænk i stand til at dreje metal, plast og træ til at oprette reservedele til mange forskellige hjem reparationer, såsom de balustre, der forbinder din trappe gelænder til tabicas. Beliggende nedenfor tårnet og spindel, vil du finde en drejebænk seng. Drejebænk bed kører længden af drejebænk, og hold chipsene produceret når skære materiale. Som du fortsætter med at gennemføre projekter, fylder drejebænk bed. Når det bliver for fuld, skal du rense sengen.

Instruktioner

•Fjern alle de store chips fra sengen med en stålbørste og en fejebakke. Placer chips i en papirkurv taske, hvis chips er plast eller træ. Hvis chips er metal, placere dem i en 5-gallon spand.

•Vacuum de mindre chips ud af drejebænken seng med en våd-tør vakuum. De fleste drejebænke distribuere også små mængder af maskinen olie ind i sengen. Derfor kun bruge en våd-tør vakuum.

•Aftør drejebænk sengen ned med en tør butik håndklæde til at fjerne de mindre chip rester og at fjerne enhver resterende olie tilbage i drejebænk seng.

Tips & advarsler

  • Hvis din drejebænk seng har metal chips i det, bær et par arbejdshandsker til at beskytte dig selv fra at få små chips af metal indlejret i din hud.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com