Hvordan at rengøre en køkken komfur

November 22

Sikke en dramatisk forskel der er mellem køkkener i de fleste hjem 100 år siden og Køkkenerne har vi alle i dag. Vores apparater er større, bedre og mere kraftfuld. Vores gadgets er mere rigeligt. Den generelle mængden af "ting" er meget større end år siden. Hvad har ikke ændret sig er mængden af brug køkkenet får hver dag. Tre måltider om dagen, syv dage om ugen er hårdt på et køkken. Alt dette brug fører til behovet for regelmæssig rengøring af varer, der oftest bruges. Køkken komfur er velsagtens den mest anvendte vare i køkkenet og som sådan er det ofte helt den mest beskidte. Det er vigtigt at vide, hvordan at rengøre en køkken komfur fordi hvis dette apparat ikke er rengøres regelmæssigt, opbygningen er svære at fjerne.

Instruktioner

•Kontroller at komfuret og ovnen er slukket og at begge har sikkert afkøles før du forsøger at rense en køkken komfur. En udeblivelse kan resultere i alvorlige forbrændinger så altid være sikker på at kontrollere status for både før du går i gang med din rengøring.

•Begin ved at fjerne alle snavs fra køkkenet komfur. Bare bruge en fugtig klud til at tørre væk alle de krummer, støv, spildte krydderier og diverse partikler fra overfladen. Hvis du har nogen knick knacks som en ske resten eller salt og peber shakers på overfladen, give dem en grundig rengøring og flytte dem til en anden placering, indtil du er færdig.

•Disassemble til komfur. Hvis du har en gas komfur, alt, der kræves er fjernelse af det riste, der dækker brænderne. Give riste godt skrubbe med opvaskemiddel og en opvask krat børste til at fjerne enhver forbrændte mad. Hvis du har en elektrisk ovn, skal du forsigtigt fjerne varmeflader og brænder pladerne nedenunder. Du skal give brænder plader en god skrubbe tillader enhver genstridige områder i blød i varmt sæbevand, indtil de er løsnet.

•Brug et rengøringsmiddel, der er godkendt af producenten, til dit køkken komfur. Hvis fabrikanten tillader det, vil ved hjælp af en mild slibemidler fjerne kogt på mad, der har knyttet sig til din stovetop gøre din rengøring job meget lettere. Hvis du er usikker eller ude af stand til at bruge et slibemiddel, bliver du nødt til at stole på en klud dyppet i opvaskemiddel og vand og egen knofedt at fjerne genstridige pletter. Især stædig steder kan løsnes ved at dække med en sæbevand køkkenrulle, således at overfladen af pletten våd i et par minutter til et par timer, afhængig af sværhedsgraden.

•Aftør hele stovetop overfladen med et rent håndklæde, når du er færdig med at rense den. Dette vil sikre, at du ikke har tilladt enhver vanddråber eller sæbevand steder at akkumulere på overfladen. Returnere riste eller brænder plader og coils til deres pladser.

Tips & advarsler

  • Rydde op spildt mad fra køkkenet komfur så snart det er sikkert at gøre det for at undgå, at det hærder til overfladen. Dermed vil reducere din rengøring tid Hvornår du næste rense stovetop.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com