Hvordan at rengøre en kommerciel komfur

October 26

Hvordan at rengøre en kommerciel komfur afhænger af, hvis det er El eller gas. Uanset hvad det er ikke så svært som det kan synes når du stirrer på et stort spild eller et lag af sort gunk. Det gode ved et komfur er, at det delvist kan rense sig selv blot ved dens normal operation. Det er endnu bedre, hvis ovnen har en indbygget ren tilstand. Rengøring komfuret den gammeldags måde er ret nemt for, og det kan tjene som en god træning for albuerne og skuldre.

Instruktioner

•Look på komfuret og konstatere to ting: om det er gas eller el og om det er selvrensende. Hvis det er gas, dækker start ved at fjerne brænderen, drejeknapper og drop bakker og placere dem i en vask fyldt med varmt vand. Gør vandet så varmt som du kan og derefter tilføje to teskefulde af opvaskesæbe. Hvis det er elektrisk, sætte reflektor skåle i vasken fuld af sæbevand i stedet. Derefter spray din klud med eddike eller køkken renere og tørre ned den komfur overflade omkring varmeflader, og sørg for ikke at gå glip af spot under ringen.

•Brug musemåtten ståluld til at skrubbe enten brænder covers, drejeknapper og drop bakker eller reflektor skåle. Brug ikke en kniv eller dine negle til at forsøge at stå fast på mad. Dette vil ridse metal. Hvis eventuelle rester ikke komme ud let, forlade varen pågældende i blød i 10 til 15 minutter.

•Rinse varer under vandhanen ved hjælp af varmt vand. Tørre hvert element med en parabol håndklæde eller et stykke køkkenrulle, så du ikke efterlade nogen pletter eller striber. Sæt dem til side på en anden håndklæde og derefter fjerne stativerne fra ovnen. Sættetid dem i det samme vand eller erstatte dem, hvis de har fået alt for beskidt. Forlade stativerne i der, indtil du er færdig med trin 4. Spray en klud med eddike eller pudsemiddel og tørre sider, top og dør af ovnen. Brug ståluld pad, hvis nødvendigt.

•Luk og lås i ovnen, hvis det er selvrensende og blot slå knop til indstillingen rengøring. En ovn, der kræver, at du rengør det manuelt, bruge enten kommercielle ovn renere eller husholdningernes ammoniak. Enten spray hele overfladen af ovnen med et fint lag af renere, koncentrerer sig om de snavsede pletter, eller dyppe en køkkenrulle i en skål med to kopper af ammoniak i det, vride ud af klud, og tør ned i ovnen. Forlade ammoniak i ovnen i en halv time til at koncentrere sig om de snavsede områder. Derefter bruge en klud dyppet i vand til at fjerne ammoniak eller rester fra ovnen renere.

•Tag racks fra vasken og tør dem. Sætte dem tilbage i ovnen, når det er cool nok til at røre. Hvis du renset det dig selv, bør dette være ikke et problem, men selvrensende ovne får meget, meget varmt i løbet af processen. Endelig, sætte hardwaren tilbage på stovetop og beundre dit håndværk.

Tips & advarsler

  • Nogle kommercielle brændeovne er simpelthen koge toppe og har ikke ovne. Hvis dette er tilfældet med din brændeovn, ignorere de sidste to trin.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com