Hvordan at rengøre en kompressor fordamper

January 9

Hvordan at rengøre en kompressor fordamper

Kompressoren er en del af din varme-, ventilations- og klimaanlæg (HVAC) system og er typisk placeret uden for dit hjem. Det har til huse i en stor udluftet metalkasse toppet med en fan. Spoler til kompressoren af enheden HVAC cool hot kølemiddel, indtil det bliver flydende igen. For at spare elektricitet og sikre din enhed fungerer på peak effektivitet, bør disse spoler kontrolleres hvert år og rengøres efter behov. Blade, græs, snavs og andre elementer kan tilstoppe bredbånd og forhindre dem i at fungere korrekt. Dette vil ikke kun gøre enheden arbejder mindre effektivt, men det kan forkorte levetid af din kompressor.

Instruktioner

•Drej off HVAC enhed på termostaten og breaker. Find din kompressor. Dette er typisk findes installeret på betonunderlag udenfor bag eller side af dit hjem.

•Løsn skruerne at sikre toppen dække af kompressor enhed udenfor dit hus. Dette er typisk holdes på plads af seks til otte skruer langs toppen af siden af enheden. Løft toppen og lægge det ud af din måde på den bageste del af toppen af kompressoren. Fans ledninger vil stadig være tilsluttet, så du ikke vil kunne fjerne det helt.

•Fjern de skruer, der holder metal shell på plads på din kompressor. Disse er placeret på den nederste hjørner af enheden. Der er typisk fire, med en i midten af hvert hjørne.

•Tag på tunge arbejdshandsker og fjerne metalstykket fra enheden ved at løfte det og trække det væk fra spolerne. Det er nemmere med to mennesker.

•Hold dit vandslange inde i enheden, og spray dyse med den stærkeste jet af vand muligt. Start i toppen af bredbånd, og spray på tværs og derefter ned. Gentag på hver side. Dette vil skylle snavs gennem spolerne og på ydersiden af enheden.

•Udskift den metalkabinet og de fire nederste skruer. Juster øverste dæksel og fan og erstatte skruerne.

•Rake lager værftet debris og brug en workshop vakuum til at samle snavs på den konkrete pad. Tillad ikke nogen snavs eller blade til at forblive inden for 2 fødder af kompressoren.

Tips & advarsler

  • Hvis dine spoler vises bøjet eller beskadiget, købe en fin kam for at reparere de bøjet finner.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com