Hvordan at rengøre en Misty Mate

April 19

A Misty Mate kan være så stor som en gårdhave system eller så lille som en personlig mister. De slukkede en fin tåge, der køler uden iblødsætning, da tåge fordamper hurtigt. Messing og rustfrit stål dyserne få ofte tilsluttet. Denne artikel giver trinvise instruktioner om, hvordan til at rense disse dyser, så systemet vil fungere på fuld kapacitet igen.

Instruktioner

Hvordan at rengøre en Misty Mate

•Brug destilleret vand for at undgå mineral oprustning, som stik dysen og får den til at slides hurtigere. Tømme enheden efter hver brug, tørre dysen og opbevare enheden i et køligt og tørt miljø.

•Hvis fin tåge kommer ikke fra din enhed, kontrollere, om enheden er lav på vand og er tryk. Hvis disse er okay, muligvis dysen rengøring, hvis det gør følgende:1) frigiver en lind strøm af vand, snarere end en fin tåge.2) dribler vand.3) udleder ingen tåge eller vand.

•Vælg en rensevæske. The Misty Mate company sælger en renere, som har vejledningen på flasken. Du kan købe denne renere online på http://heatreliefdepot.com/catalog/product_info.php?cPath=23_114&products_id=222&osCsid=c2778b7e9336edfeb49f4be339277f00

Hvid eddike også fjerner mineralforekomster. Dette er tilgængelig på de fleste købmandsforretninger.

•Ascertain hvis du har en type "A" eller type "B" mundstykke.Type "A" er en gevind dyse med en adapter mellem det og slange.Type "B" er en pigtråd dyse, der forbinder direkte til slangen.

For at rense en type "A" dyse, skru dyse og O-ring fra adapteren. Tryk på dysen på en hård overflade til at fjerne enhver løs mineral opbygning. Lægges i blød i flere timer (natten er bedst), skylles, og Tilslut dysen ved at skrue det og O-ring stramt tilbage ind i adapteren.

For at rense en type "B" dyse, tage et fast hold på dysens pigtråd med tænger. Drej og træk dysen væk fra slangen. Vær forsigtig, så du ikke må bøje eller bule dysen. Tryk på dysen på en hård overflade til at fjerne enhver løs mineral opbygning. Lægges i blød i flere timer (natten er bedst), skylles, og Tilslut dysen ved at trykke den fast ind i slangen.

•Hvis enheden stadig frigive ikke en fin tåge, skal du kontakte [email protected] for at få en reparation kit eller udskiftning dyse.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com