Hvordan at rengøre en Olsen ovn

September 30

Olsen Airco er en virksomhed, der gør en serie af opvarmning og afkøling produkter til hjemmet. Over tid ophobes støv og snavs på forskellige dele af en ovn, der kan føre til problemer med ydeevnen. Sikkerhedsspørgsmål kan også dukke op, som tykke lag af støv kan forbrænde. Udføre regelmæssig rengøring på din Olsen ovn at sikre alle dele fortsat kan fungere godt.

Instruktioner

•Skub filter ud af ovnen og enten erstatte det eller rengøre det hvis er siger "vaskes" på ydersiden af den. Let krat et vaskbart filter med varmt, sæbevand vand og skyl det med rent vand. Lad det tørre, inden batteriet isættes igen.

•Wash uden for ovnen med en ren klud og mild sæbe hvis støv og snavs har opbygget.

•Rengør inddrivelse coils af ovnen ved støvsugning dem med let tryk, ved hjælp af blød børste udlæg i din støvsuger. For at tilgå recovery coil, først Afbryd strømmen til ovnen. Fjerne blæser adgang døren og derefter Skru de skruer, der tillægger panelet blæser division blæser forsamling. Find blæser division samledåsen og unplug selen, så ledninger. Label ledninger forud for at fjerne dem så du sætte dem tilbage korrekt. Trække den hele blæser forsamling og rengør spolerne.

Tips & advarsler

  • Beder om service, hvis du er utilpas rengøring ethvert element af ovnen, eller hvis du er usikker på, hvordan at få adgang til et bestemt område.
  • Ændre eller rense luftfilter hver måned, eller før hvis det er snavset inden da.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com