Hvordan at rengøre en papir hveps reden

August 14

Hvordan at rengøre en papir hveps reden

Papir hveps, mens integral bestøvning processen, er sjældent værdsat når en koloni beslutter at gøre vores ejendom deres nye nesting grunde. Den konstante summende og potentiale til at få stukket er både irriterende og skræmmende. Heldigvis, papir hvepse er en af de mest føjelige hvepse du kan støde på. Stadig, træffe forebyggende og forsigtige foranstaltninger til at afværge svier under reden-fjernelsesprocessen. Clearing en papir hveps rede kræver omhyggelig udryddelsen af kolonien før fysisk fjerne reden.

Instruktioner

•Locate papir hveps reden i løbet af dagen og bestemme indgangssteder i reden. Adgangspunkter har brug for mest opmærksomhed under ansøgningsprocessen pesticid.

•Tag på alle dine beskyttelsestøj, herunder bukser, langærmet skjorte, sko, handsker, beskyttelsesbriller og alle andre tøj element, der beskytter din krop. Selvom papir hvepse er relativt føjelige i forhold til andre typer af hvepse, kan papir hvepse stadig blive ophidset og stikke. Beskyt dig selv fra top til tå med hele kroppen, der dækker.

•Spray reden med aerosol pesticider om natten. Papir hveps er roligere om natten og har dårligt syn.. En natlig udryddelseslejre proces reducerer chancer for at blive stukket. Bruge en stige til at nå reden, hvis nødvendigt.

•Sæt en plastic pose over reden og glide det bag. Papir hveps reder er skrøbelige og renses ud af strukturen, hvortil de er fastgjort med lille indsats. Binde plasticpose stramt for at undgå udslip af overlevende hvepse. Sted at plasticpose i en anden og binde stramt for ekstra beskyttelse. Kassér plastikposer i en udendørs skraldespand (bringe ikke posen ind i dit hjem).

•Spray nest placering med aerosol pesticid. Papir hveps ikke i reden vil vende tilbage til webstedet reden og gøre kontakt med pesticider, effektivt dræbe de resterende medlemmer af kolonien.

•Sweep nogen døde papir hvepse fra jorden. Kassér hvepse i en plasticpose.

Tips & advarsler

  • Brug ikke en lommelygte, når du fjerner papir hveps reden. Skinnende lys på hvepse ville kun agitere dem og give dem nok lys til at forbedre deres vision. Bruge en lommelygte med et rødt filter, hvis yderligere lys er absolut nødvendigt.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com