Hvordan at rengøre en Polyester mikrofiber ruskind Sofa

June 1

Hvordan at rengøre en Polyester mikrofiber ruskind Sofa

Selv om det kan ligne læder ruskind, er polyester mikrofiber ruskind en hård og slidstærk stof, som er relativt let at rengøre. Det kan blive vasket mange gange uden skader og er lettere at børste end læder ruskind. Ikke desto mindre, som enhver møbelstof, polyester mikrofiber ruskind kræver omhyggelig behandling og en let berøring. Hver rengøring vil sætte en vis grad af slid på ruskind, så vær forsigtig og vær grundig.

Instruktioner

•Vacuum mikrofiber sofa med en vedhæftet fil til regelmæssig rengøring. For en dybere rengøring, leje en damp renere.

•Look for et mærke på en af sofa puder med en "W", "S" eller "WS" på det. Hvis der står "W," din microfiber ruskind sofa bør rengøres med en vand-baseret løsning. Hvis der står "S," det skal rengøres med et opløsningsmiddel-baseret løsning. Hvis der står "WS", kan den rengøres med enten.

•Mix en lille spand vand med et par dråber mild sæbe. Tilføje en kop eddike, hvis din sofa lugter. Dette er din vandbaseret rengøringsmiddel.

•Sæt en klud i det rensevæske og vride det ud. Køre det over sofaen hele eller ethvert problem steder du ønsker at rengøre, tørrer fugtning det som det ud. Brug kun en lille mængde af løsning, da at få sofaen våd kan beskadige den.

Forpakket en opløsningsmiddel-baserede rengøring løsning, såsom skummende polstring cleaner, hvis din sofa pude siger "S." Brug løsning ifølge anvisningerne på beholderen.

•Groom sofa med en fløjl Kartning børste eller hestehår børste til at nulstille den nationale handlingsplan. Overfladen bør se glat og har ingen mærker fra støvsugeren ved den tid du er færdig.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com