Hvordan at rengøre en rustfrit stål komfur

January 25

Din rustfrit stål komfur er den lysende centerpiece i dit køkken, undtagen når du rent faktisk bruger det. Så bliver det hurtigt en gunked-up, kage-up, udtværet op grimme apparat. Snarere end kaste en klud over ting eller bare begynde at spise ud hele tiden, kan du rense en rustfrit stål komfur med lidt løse og et par enkle redskaber.

Instruktioner

•Aftør regelmæssigt med fugtig klud. Den bedste måde at holde en rustfrit stål komfur fra at komme ud af hånden er til at tørre den med en fugtig klud efter hver brug. Denne måde, du fange røræg, sovs og suppe splatters før de tørre og blive et irritationsmoment.

•Brug sæbe til tungere rengøring. Regelmæssige gamle parabol sæbe virker godt for rengøring off æg, sovs eller suppe splatters du ikke komme til højre væk. Mætte en klud eller svamp, tørre ned komfuret og skyl godt. Kan du lade sæben på en for et par minutter til at blødgøre op noget kage på mad.

•Scrape let, hvis nødvendigt. Hvis svampen mættet i sæbe bare ikke klippe det, kan du forsigtigt, let og meget ømt skrabe off enhver bagt på ting. Aldrig bruge metal for at gøre dette, men hellere vælge noget, der ikke vil ridse, ligesom en fingernegl, gamle kreditkort eller plast eller gummi spatel. Ikke skrabe i komfur men forsigtigt trække elementet skrabning langs toppen.

•Break ud de store kanoner. Få en rustfrit stål renere, en specielt fremstillet formel til at fikse op rustfrit stål. Disse sælges på hardware og hjem butikker (Se ressourcer).

•Aftør tør. Uanset rengøring metode du vælger, Sørg for at tørre stovetop tør med en blød klud eller endda avis at undgå upassende striber.

Tips & advarsler

  • Brug aldrig ståluld eller en slibende vaskning børste eller materiale på rustfrit stål. Det kommer til at ridse det og for evigt ødelægge komfuret.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com