Hvordan at rengøre en swimmingpool bund

June 25

Hvordan at rengøre en swimmingpool bund

Swimmingpools er et vidunderligt sted at tilbringe en varm sommerdag. De giver god motion, familie sjov og forfriskning. Swimmingpools er typisk fremstillet af beton, vinyl eller glasfiber og kommer i mange forskellige former, størrelser og dybder. Caring nemlig en pool kræver ugentlig vedligeholdelse. Den kemiske balance skal overvåges flere gange om ugen for at holde vandet rent og klart. Derudover er det vigtigt at rense bunden af swimmingpool på en regelmæssig basis for at holde snavs og snavs fra afregning og opbygge.

Instruktioner

•Anvend en hulske net til at fjerne blade fra oversiden af vandet. Dette vil holde overskydende snavs fra at sætte sig på bunden af puljen.

•Drej på filterpumpe efter du er færdig med at svømme i poolen for dagen. Dette vil fjerne eventuelle rester, der har været rørt op fra bunden og holde det fra genbosættelse. Derudover køre filteret på mindst fem timer om dagen for at fjerne snavs fra en mid-niveau af pool, dermed holde det ender på stueetagen pool.

•Brush pool gulvet med en blød strittede pool børste en gang om ugen for at fjerne og reducere alger og andre svamp oprustning.

•Vacuum pool mindst en gang om ugen. Flytte pool vakuum langsomt på tværs i bunden af poolen til at suge op overskydende snavs. Flyt ikke renere for hurtigt eller det vil opildne snavs og gøre det vanskeligere at rengøre.

•Brug et blad vakuum for at fjerne større snavs eller hvornår din pool er rigtig snavset. Dette værktøj fungerer på samme måde som pool vakuum. Blade og snavs er suctioned i et stort net i toppen af vakuum. Når nettet er fuld, kan det fjernes fra renere, tømt og påsættes igen for yderligere brug.

Tips & advarsler

  • Swimming pool rengøring værktøjer kan købes på en lokal pool levering butik eller online pool forhandler.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com