Hvordan at rengøre en syre sukker udslippet fra bagte æbler på min ovn

April 9

Bagte æbler er en rig, tilfredsstillende komfort mad fælles i efteråret og vinter måneder. Som naturligt sukker og saft kommer ud af æblerne, må du gerne ansigt en smattet, boblende rod i bunden af ovnen. Placer en stor gryde under dine bagt æbler til at fange eventuelle sådanne væsker. Hvis du glemmer, rense udslippet hurtigst muligt for at reducere risikoen for dvælende røg og lugt.

Instruktioner

•Sprinkle en tyk, jævnt lag af bordsalt over spill før det tørrer. Salt vil absorbere hovedparten af sticky sukker rod. Lad salt på udslippet, mens ovnen køler.

•Scrape salt ned i bunden af ovnen med en silikone skraber. Den overskydende sukker, der spildt på bunden af ovnen elevatorer off med salt. Bortskaffe salt og sukker resterne.

•Sæt et tyndt, jævnt lag bagepulver over området. Drys en lille mængde eddike over toppen af bagepulver og lad den boblende reaktion arbejde uforstyrret i 10 minutter.

•Tilføj vand til bagepulver blandingen og krat i bunden af ovnen med en stiv børste til at løfte den resterende sukker fra ovnen gulvet. Fjern den overskydende bagepulver og skyl området ren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com