Hvordan at rengøre en tørretumbler Lint kanalen

October 15

Hvordan at rengøre en tørretumbler Lint kanalen

Rengøring din tøj tørretumbler lint kanalen er en væsentlig del af hjem vedligeholdelse. Det skal gøres om en gang om året i gennemsnit hjælp eller mere ofte, hvis du gør en masse af vasketøj. At have en ophobning af støv kan forårsage tørretumbler til at overophede og føre til et hus brand. Rengøring kanalen vil også reducere energiomkostningerne og tillade tøj at tørre hurtigere.

Instruktioner

•Kontakt dit tøj tørretumbler manual for specifikke instrukser om rengøring. Det kan have tips til brydnings dele og fortælle dig hvilke områder at være sikker på at rengøre.

•Træk tørretumbler fra væggen og tag alt den er tilsluttet. Drej af gas hvis det er en gas tørretumbler. Hvis du vil afbryde kanalen, løsne klemmen, der holder det på plads og trække kanalen ud af tørretumbleren.

•Begin at fjerne fnug fra inde i kanalen og bagsiden af tørretumbler med dine hænder. En butik vakuum kan bruges til at suge mere af det ud; Indsæt det vakuum wand så vidt muligt. Fjern fnug, der er fanget i indvendigt foring af kanalen med en stiv børste. Du kan også købe en tørretumbler rensesæt, der kommer med særlige værktøjer lavet netop til dette formål.

•Rengør ud i anden enden af kanalen hvor det afslutter dit hus (udenfor). For at fjerne coveret, kan du nødt til at skære igennem caulk med en kniv og tage ud skruerne. Brug den samme metode til at fjerne lint, som du har inde i huset. Nå med vakuum eller et andet sikkert værktøj til at få nogen oprustning fra midten af kanalen.

•Hook op alt det, du unplugged fra tørretumbleren, og slå gas tilbage på, hvis det er nødvendigt. Køre tørretumbler for et par minutter så at noget tilbage i lint Kanalen kan blive blæst udenfor. Sæt bagcoveret på ydersiden af dit hus.

Tips & advarsler

  • Hvis du synes, at din tørretumbler kanalen går ind i væggen og har en masse bøjninger eller er meget lang, overveje at hyre en professionel til at rense det for dig. Glem ikke at rengøre andre dele af din tørretumbler, som de lint skærm og indre funktioner, at undgå en brandfare. Instruktioner til hver model kan findes i manualen.
  • Kanalerne i ældre systemer kan være fremstillet af hvid, fleksibel plast materiale. Dette er nu ulovligt at installere, fordi det har vist sig at forårsage brand. Det er en god idé at have ældre klimaanlæggets erstattet, hvis du har det i dit hjem.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com