Hvordan at rengøre en tørretumbler slange & udluftning

December 15

Lint oprustning i en tøj tørretumbler Kanalen kan bremse den tid det tager for at tørre dit tøj, unødigt kører op utility regninger. En tilstoppede tørretumbler Kanalen kan også være en brandfare. Tøj tørretumbler producenter sige tørretumbler udluftninger bør rengøres mindst én gang om året.

Instruktioner

•Tag tørretumbleren. Hvis det er en gas tørretumbler, slukke for gas ventil på tørretumbleren. Trække tørretumbler fra væggen, så du kan få adgang til kanalen ligger i den bageste del af tørretumbleren. Fjern kanalen fra bagsiden af tørretumbleren ved at løsne klemmen med en skruetrækker.

•Brug en børste med lange håndtag, løsne lint opbygning i kanalsystem. Fjerne mindre stykker fra kanalen ved hjælp af en støvsuger.

•Kontrollér kanalen udluftning på ydersiden for at sikre det fremgår af støv og andet snavs. Brug en pensel til at løsne lint oprustning og gøre en final pass af området med en støvsuger.

•Reattach kanalen til den bageste del af tørretumbleren ved hjælp af klemmen og skruetrækker. Genoprette strøm til enheden. Omhyggeligt placere tørretumbler bagsiden i sin korrekte position, og sørg for ikke at krympe, bule eller ellers skader udstødning udluftning.

•Drej på tørretumbler at gøre sikker på, at dele af genoprettet korrekt. Kontroller for at sikre du har korrekt påsættes igen den tørretumbler udluftningsanordning ved at gå udenfor udenfor når tørretumbleren fungerer. Hvis det fungerer korrekt, bør den tørretumbler udluftningsanordning udstødning åbne og frigive varm luft fra tørretumbleren.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com