Hvordan at rengøre en tørretumbler udluftningsanordning Kit

December 17

Alle tørretumblere producerer en stor mængde af varm luft, der kræver udluftning ud af huset. For at gøre det, er en udluftningsanordning installeret bag tørretumbleren, der tilsluttes et udstødningsrør, ofte placeret på taget eller ydermur. En udluftningsanordning kit, sælges særskilt fra tørretumbleren, er nødvendigt at overføre luften fra tørretumbleren til den tørretumbler udluftningsanordning. Efter regelmæssig brug, fnug, der passerer gennem tørretumbler lint fælden træder ventilen og kræver clearing for at tillade varm luft at nemt forlade huset. Det anbefales, at du rengør din udluftning kit mindst en gang hvert andet år.

Instruktioner

•Tag tørretumbler fra væggen og drej gas ventil til "Off" position, hvis du har en gas tørretumbler.

•Træk tørretumbler fra væggen og derefter finde den tørretumbler udluftningsanordning kit. Vent kit er en lang, tyk rør forbundet fra bagsiden af tørretumbleren til en ventil i væggen.

•Tag skruer sikring udluftningsanordning kit til den bageste del af tørretumbleren og væggen lufte og derefter fjerne udluftningsanordning kit. Hvis der er nogen skruer, skære zip bånd sikring udluftningsanordning kit til tørretumbleren og udluftning.

•Rengør udluftning på bagsiden af tørretumbler, vent kit, væg udluftning og bagsiden af tørretumbleren ved hjælp af en busk og støvsuger. At rengøre, agitere lint med penslen og derefter vakuum i lint.

•REINSTALL vent kit ved hjælp af skruerne du oprindeligt fjernet. Alternativt, placere udluftningsanordning kit ind i position, og derefter sikre at begge tørretumbleren og væg udluftning med kabelbindere.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com