Hvordan at rengøre en tørretumbler udstødning

August 3

Du skal rengøre dit tøj tørretumbler udluftningsanordning for at holde det til at virke effektivt. En lint-tilstoppet udstødning udluftningsanordning slange eller rør kan antændes. Ren din tørretumbler udstødningssystemet ud mindst en gang om året. Det er en let opgave, der tager omkring en halv time.

Instruktioner

Trin for trin til en ren tørretumbler Vent System

•Tag tørretumbleren og/eller slå gas. Fjerne og rengøre filteret lint fælden. Vakuum lint fælden og området omkring tørretumbleren med en butik vakuum. Derefter erstatte lint fælden. Næste, afbryde tørretumbler slangen og fjerne bagsiden af tørretumbleren. Vaske området omkring tørretumbleren og aftørre enhver lint fanget i hjørnerne eller sprækker. Vakuum lint fra inde i tørretumbleren og derefter erstatte tilbage.

•Rengør ud aftræksrør, der fører udenfor; Brug en lang-håndteres børste eller udluftningsanordning børste til at løsne nogen fanget lint klynger sig til væggene i aftræksrør. Skrub indersiden af røret, ved hjælp af cirkulære bevægelser, så du fjerne fnug i sprækker langs højderygge i udluftningsanordning slange eller rør. Skrubbe frem og tilbage inde i røret kan tillade børster til at hoppe over lint gemt op mod fælles højderygge. Når du har grundigt børstet indersiden af aftræksrør, afbryde slangen fra udvendige udluftningsanordning udstødning montering, bære det udenfor eller hænge det over en stor affaldssæk og ryste ud den løs lint. Børste indersiden igen i tilfælde nogle fnug rester, derefter ryste det ud igen. Lægge ventilen slange bort.

•Rengør omkring udstødning montering hvor det går uden for den mur og vask løs lint off med en sæbevand rag. Gå udenfor og vaske uden for montering. Fjerne hængslede udluftningsanordning flapper og rense dem, så rengøre indersiden af udstødning udluftning. Hvis du kan nemt fjerne montering, gøre og rense ud nogen fnug, der kan have indsamlet i væggen rummet.

•Reassemble udstødning aftræk, gå ind og vedhæfte udluftningsanordning slange eller rør. Vedhæfte udluftningsanordning slange/rør til bagsiden af tørretumbleren. Hvis spændebånd er beskadiget, erstatte den. Bruge en orm drev rustfrit stål kanalen band for halvstive og metal kanalen arbejde.

•Endelig, Sørg for skærmbilledet lint er på plads og tilslutte tørretumbleren og/eller slå gas; Skub den tørretumbler tilbage på plads.

Tips & advarsler

  • Brug en papirkurv taske til at indsamle lint børstet fra ventilen. Erstatte slidte fittings på kanalen arbejde, så de ikke hindrer strømmen af støv eller fugtige luft udenfor i stedet for i din vaskerum
  • Pas på at koble den tørretumbler udluftningsanordning. Der er 220 volt der og det tager ofte temmelig lang kraft. Det er virkelig nemt at få en finger ind på en varm gren!

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com