Hvordan at rengøre en vaskemaskine, der efterlader fnug på tøj

January 13

De fibre, der udgør tøj svække over tid og flage ud når gnides. Disse flager off fibre--almindeligvis kan omtales som fnug--tilstoppe indersiden af en vaskemaskine som det, funktioner og ender genmonteres til tøj. Du kan rense en vaskemaskine, så at fnug oprettes ikke ender på tøjet. Hjemmet leveringer og værktøjer er alt der behøves.

Instruktioner

•Åbn låget af vaskemaskine og lift fnug filter ud; Hvis der bruges en frontlæsser er filteret på den forreste nederste kant; Hvis der bruges et top-loader fjerne fnug filter fra i plast omrører røret i midten af kurven.

•Wash filter under en strøm af vand fra hanen til at fjerne alle de lint, der er på begge sider. Ryst filteret et par gange. Placer filteret tilbage i dens oprindelige placering, så det kan absorbere lint under vaskeprocessen igen.

•Sæt kæberne af et par tænger omkring en af de to vand ventiler på bagsiden af vaskemaskinen. Drej tangen mod uret for at løsne ventilen. Gentag dette med andre ventilen. Rotere hver ventil uret tre omgange at sænke vandtrykket går ind i vaskemaskinen, så færre fibre vil trak tøjet og derefter redeposited på dem.

•Tryk på et stykke gaffatape mod et af hullerne i kurv inde i vaskemaskinen. Tag båndet kurv til at fjerne fastsiddende lint. Gentag dette med yderligere strimler af gaffatape for at fjerne alle lint fra huller i kurven.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com