Hvordan at rengøre en vindue AC Filter

February 22

Kvaliteten af luften i dit hjem kan være stærkt ændret til værre i sommermånederne hvis dit vindue AC enhed filter er snavset. Det tager ikke lang tid til at rense det, og det er ikke meget hårdt, men så vil sikre en allergen-fri sommer. Det også skærer ned på den energi, der bruges til at afkøle rummet enheden er i. Læs videre for at lære hvordan at rengøre en vindue AC filter.

Instruktioner

•Tag filteret. De fleste AC Vinduesenheder har adgang til ikke-engangs filter på enten siden eller toppen af luftindtag på forsiden af enheden. Panelet skal glide ud let, og der bør være en lille lip, som du kan bruge til at få adgang til den. Trække det langsomt, især hvis enheden ikke har været rengjort i et stykke tid. Her vil højst sandsynligt være en masse støv oprustning, som kan gøre en rod, eller værre, sprede tilbage i luften. Bære omhyggeligt til din store vasken eller balje.

Anslag dysefastgørelsen rengøre enheden selv. Der er ikke meget, at du, som en ikke-professionelle, bør gøre for at rense AC-enhed. Hvis du åbner det op, vil du blive konfronteret med en labyrint af rør og bredbånd. Rør ikke rør og bredbånd. En let bøjning og compressor fluid vil lække og dit AC-enhed vil være nytteløst. Forlader skallen på, og i stedet blot give rist foran indtaget en skånsom tandbørstning med pensel til at slippe af med overskydende støv.

•Rinse filter med vand. Først, for at fjerne ophobning af støv, skyl filteret støv side i en lind strøm af vand. Brug fingrene til at bryde løs stædig partikler.

•Rengør med blegemiddelopløsning. Enhver flaske mild blegemiddelopløsning vil arbejde, men du ønsker at dræbe nogen mulige sporer på filteret før du geninstallerer. Sprøjte begge sider af filteret, to eller tre gange, så lad løsningen, der sidder på filteret i fem minutter.

•Rinse og tør. Når blegemiddelopløsning har haft en chance for at indstille på filteret AC, skyl grundigt med vand i flere minutter. Angiv filteret af et åbent vindue med en konstant brise, eller afstive det foran en fan til luft tørre.

•REINSTALL filter. Nu, din rene filter er klar til at geninstallere og cirkulere sund, støvfri luft.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com