Hvordan at rengøre en Vinyl gulv med naturprodukter

March 13

Vinylgulve er en alsidig gulve option fås i en række farver og mønstre. Vinylgulve kan efterligne udseendet af fliser, træ og sten, gør det en fælles valg for mange husejere. Korrekt rengøring din vinyl gulv er nøglen til at udvide sit liv og bevare sit udseende. Naturlige produkter som bagepulver og eddike kan fjerne snavs og pletter uden barske dampe, toksicitet eller oprustning. Ren din vinyl gulvet jævnligt for at holde det ser sit bedste.

Instruktioner

•Vacuum vinyl gulv eller feje det med en kost til at fjerne enhver affaldsmateriale. Slukke tæppebanker bar på vakuum til at undgå skader på gulvet. Hvis du bruger en kost, feje snavs ind i en fejebakke og smide det væk.

•Fyld en spand med 1 gallon af varmt vand og 1/2 til 1 kop hvid eddike.

•DIP en moppe til løsningen og vride det ud. MOP gulvet, startende fra den ene ende af rummet og arbejde din vej. Skyl moppen i spanden efter behov og rense en sektion ad gangen.

•Applicer 2 tbsp. bagepulver og 2 tbsp. hvid eddike til en svamp og krat nogen pletter tilbage på vinyl gulv. Skyl svamp med varmt vand og tørre gulvet for at fjerne enhver bagepulver rester. Tillad gulv til luft tørre.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com