Hvordan at rengøre en Weber grill

April 27

Hvordan at rengøre en Weber grill

Weber BBQ Grill er et populært mærke af gas og trækul Grill designet med hjem kokken i tankerne. Lavet af stål og designet til mange års brug med ordentlig pleje, er Weber grill tilgængelige fra patio forsyningssikkerhed, hjem, hardware og store kasse butikker. Korrekt pleje og vedligeholdelse er afgørende for levetiden af Weber grill. Med et par basale forsyninger og tid, kan mest grilling guruer nemt rengøre og forlænge levetiden af deres Weber grill i mange år.

Instruktioner

Kulgrill

•Rengør rist af din Weber grill med en stålbørste. Fjern eventuelle bagt på rester, der er tilbage fra madlavning. Arbejde stålbørste langs toppen, bunden og siderne af risten og ind i leddene, hvor risten ledninger forbinder.

•Tag kul og aske fra grill når cool. Tillade enhver resterende kul og aske til helt cool og fjerne dem med en skovl eller murske. Placer aske og kul i en beholder til korrekt bortskaffelse. Brug en lille børste til at indsamle tilbageværende aske og feje til midten af grillen. SCOOP den resterende aske ud til bortskaffelse.

•Fjern alle tunge aflejringer af madlavning rester fra indersiden af låget med wiren børste. Brug kun nok pres til at fjerne resten.

•Aftør ned indvendigt og udvendigt på låget med en mild rengøringsmiddel og vand løsning. Aftørre den sæbevand løsning med rent vand og tør grundigt med en klud til at forhindre rust.

Gasgrill

•Tag rester fra grill rist med en stålbørste. Som med kul grill, arbejde penslen over alle sider af risten og ind i tilsluttende leddene.

•Tag fangsten panorere fra grillen, når det er cool. Tøm og rengør fangst pan med sæbevand. Erstatte liner i fangst pan med en ny, hvis du bruger en liner.

•Træk bunden pan fra grillen og fjerne enhver dyppelse eller vragrester fra madlavning. Bruge stålbørste og forsigtigt arbejde snavs løs. Vaske panden med sæbevand og skyl med rent vand. Tør panden før markedsføring tilbage i grillen.

•Aftør ned på indersiden af grillen låget, opvarmning stativer, kontrol drejeknapper og andre dele, der kan have fedt på dem. Brug en mild sæbevand løsning til at tørre af fedt, og tør igen med vand. Tør nogen metal dele for at forhindre rust.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com