Hvordan at rengøre Fuel indtagelse på en Stihl motorsav

July 9

Stihl motorsave køre brændstoffet fra tanken, gennem et filter, op en sugeslange og ind i karburatoren, hvor det er blandet med luft og sendt ud til cylinderen. Delen indtagelse for brændstofkredsløbet omfatter tank, filter og sugeslange. Tank og filteret skal rengøres regelmæssigt for at forhindre, at flis, snavs eller andre spørgsmål ind i karburatoren. Brændstof slanger kan ikke renses og bør udskiftes sæsonkorrigerede; filtre og tanke skal renses efter 25-30 timers drift.

Instruktioner

•Løsn brændstoftank cap. Hæld den resterende brændstof i den godkendte brændstof beholder. Flytte brændstof hætten til side.

•Bend metaltråd i en krog, der vil passe inde i brændstoftanken. Indsæt den metaltråd i bunden af tanken og øse ud af brændstoffilter, som er forbundet til de vigtigste brændstof slange. Trække filter og brændstof slange ind i tanken åbning.

•Træk brændstoffilter slukke i slutningen af gas slangen. Børst filteret og vask den i sæbevand. Skyl under koldt vand. Skrub ud af brændstoftanken med børsten. Tør tanken med en klud viklet omkring en pensel.

•Tryk på filteret brændstof dyse i slutningen af linjen vigtigste gas. Tryk på dysen i og vride det at gøre sikker på, at det er sikret til slutningen. Skubbe brændstof linje og brændstoffilter tilbage til bunden af tanken.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com