Hvordan at rengøre gamle hængsler

September 3

Hvordan at rengøre gamle hængsler

Gamle eller antikke hængsler, dørhåndtag og andre hardware kan stærkt føje til dit hjem decor, især hvis du har en ældre hjem eller forsøger at dekorere med en retro tema. Messing hængsler blevet skadet i de år, næsten at tage på en grønlig farvetone eller undertiden optræder sort. Sølv hængsler kan, også mister deres lysstyrke og glans over tid, så kan andre metaller. Du kan bringe din dørhængsler, kabinet hængsler og andre hængslerne tilbage til livet ved at rense dem. Alt du behøver er et par forsyninger.

Instruktioner

Fjerne hængsler og hængsel Pins

•Tag hængsel pin med en skruetrækker eller en kolde mejsel. Placer skruetrækker eller kolde mejsel under kanten af hængsel knappenålshoved. Tryk på håndtaget på skruetrækkeren med din hånd. Hvis du ikke kan få det ud med din hånd, skal du bruge en hammer. Hængsel pin bør begynde at arbejde sig vej gennem hængslet.

•Træk ud hængslet pin med fingrene, og sæt den til side.

•Tag skruerne sikring hængslerne med en flad skruetrækker. Tre skruer holde den på plads på både udenfor og inde i dørrammen. Holde fast i døren så du fjerne skruerne, så det ikke falder på dig.

Ren de gamle hængsler

•Fyld vask med varmt vand og et par sprøjter opvask sæbe.

•Scrub hængslerne og hængslet stifter kraftigt med et krat svamp eller grove ståluld. Prøv at fjerne alle snavs, snavs og rust der kan være til stede. Hvis der er en masse af rust, brug ståluld. Tørre hængseltappe grundigt med et håndklæde. Sørg for at tørre områder i hullerne til skruer.

•Fjern alle male det er til stede på hængslerne eller hængslet pins med en maling-/ lakfjerner. Anvende paint remover med en 1-tommer malerpensel. Maling vil boble op på hængsler og stifter. Bruge en 1-tommer spartel til at fjerne maling efter det bobler op.

•Rub enten messing polsk, sølv polsk eller metal polish på hængsler og hængsel pins med en blød klud. Type af polske afhænger af, om din hængsler er messing, sølv eller et andet metal. Hæld en lille mængde af polske på kluden. Gnid og glat polske på hængsler og stifter. Vente 15 minutter for den polske til cloud, og derefter tørre det af med en blød klud. Polsk de resterende hængsler og ben på samme måde.

•Udskift hængsler og rehang døren.

Tips & advarsler

  • For at gøre det lettere at fjerne hængsel pin, antyder Ron Hazelton hus opkald ved hjælp af et bælte sander og slibning spidsen af kolde mejsel til at oprette en skarp kant, snarere end en stump kant, at give dig et bedre greb på kanten af stiften.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com