Hvordan at rengøre glasset Køkkengrej

July 15

Vidende hvor hen til ren din godt glas køkkengrej er vigtigt. Over tid, vil de forkerte metoder gøre glas alle ridset op og endda overskyede leder. For sikker og effektiv rengøring, Følg disse tips og holde dine gryder på udkig nye.

Instruktioner

Match rengøringsmiddel til rod!

•Coffee og te pletter kan være svært at komme ud uden at skrubbe. Du vil aldrig bruge slibende rengøringsmidler eller klude eller ståluld på glas. Det vil rent faktisk svække glasset og gøre det mere modtagelige over for brud ved høje temperaturer. Ren selv mangeårige pletter, Udfyld stykke glas med 2 kopper vand og tilsæt 4 spsk blegemiddel. Lad det trække i en halv time. Pletterne skal være væk.

•Brug opvaskemaskine rengøringsmiddel hvis du ikke har eller ikke kan bruge blegemiddel. Sætte to spiseskefulde vaskemiddel i gryden og lad det sidde i en halv time. Dette arbejder normalt også men hvis pletterne ikke alle kommer ud, kan du have til at ty til blegemiddel.

•Rengør nasty brændt på messer af iblødsætning glasvarer i varm sudsy vand. Hvis det ikke virker, er der to andre alternativer. Fyld gryden med vand og tilføje en sprøjte af flydende sæbe til vandet og bringe en rullende i kog. Lad det koge i tre til fem minutter og se om det gør tricket. Hvis du stadig ikke er tilfreds, kan du prøve at koge en gryde vand med to spsk bagepulver. Det virker fantastisk, men du bliver nødt til at rense bagning soda restkoncentrationer, hvis du lader vand koges ud--så se den. Dette skulle bringe det tilbage til søger nye.

•Rengør brændt dårligt fedt med ammoniak. Det kommer som regel lige ud. Hvis ikke, kog det med bagepulver og derefter bruge ammoniak efter skylning godt mellem trin. Hvis du har brug at gennemsøge puljen selv lidt, Sørg for at bruge en nylon skrubber, da disse ikke vil beskadige glasset.

•Rengøring mineralforekomster af glasvarer opfordrer til fuld styrke eddike. Kog i omkring ti minutter at få det ser godt ud som ny. Brug eddike til at opfriske dit afløb - hæld lidt ned køkkenvask, bortskaffelse og endda badeværelse dræn.

Tips & advarsler

  • Brug aldrig en slibende sæbe som vaskning pulver eller en ståluld sæbe pad på glas. Ikke alene vil det ridser det hele op, men det vil svække glasset og gøre det lettere at bryde.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com