Hvordan at rengøre glat Top komfur brændere

February 27

Hvordan at rengøre glat Top komfur brændere

Når madlavning på et glas eller keramisk komfur, kan spild og splatters gøre en rod af madlavning overflade. Men regelmæssige hurtig rengøring og nogle simple vedligeholdelse vil holde dit komfur, skinnende i mellem madlavning sessioner. Her er nogle skridt du kan tage for at rengøre din glat top komfur overflade.

Instruktioner

•Hold udslip tørres under tilberedningen. Brug køkkenrulle til at tørre op nogen vand eller væsker, der kan koge over. Dette vil forhindre enhver unødvendig kogt på rester.

•Tillad cook-top og alle brændere køle helt af før du rengør hele overfladen. Dette vil holde fingrene sikkert fra forbrændinger og forebygge eventuelle uforudsete skader på overfladen.

•Rengør hele overfladen med opvaskemiddel og varmt vand, ved hjælp af en svamp. Hvis du har haft et udslip, der har levet op til brænder overfladen, tør så meget som du kan. Tørre overfladen med en fnugfri håndklæde.

•Fjern og hærdet rester fra brændere med et barberblad. Meget forsigtigt skrabe væk resten uden at anvende magt eller pres, for at undgå at ridse brænder og overflade. Når du har fjernet den brændt på rest, tør ned overflade med varmt sæbevand igen, og tør den af med en fnugfri håndklæde.

•Rengør hele overfladen med en specielt formuleret glas cook top renere. Forskellige mærker kan have forskellige ansøgning metoder, men typisk alt du behøver at gøre er spredes et tyndt lag af renere over den madlavning overflade. Brug et stykke køkkenrulle eller en tør klud til at tørre renere over overfladen. Ikke gnide det eller tørre det af straks. Lad det tørre.

•Aftør renere off med køkkenrulle eller en tør klud. Overfladen ser kedelig. Nu tage mere køkkenrulle og begynde at polere overfladen. Brug cirkulære bevægelser og fortsætte med at tørre ned indtil overfladen igen skinner.

Tips & advarsler

  • Glas keramisk komfur top rengøringsmidler kan findes på købmand i rengøring produkter midtergangen. Du kan også købe disse rensemidler på apparatet butikker. Rengøring overfladen efter hver brug vil gøre det lettere at vedligeholde en "splinterny" udseende, og kun tager et øjeblik.
  • Brug ikke svampe med fjernelse af pletter eller slibende materialer, da dette kan beskadige overfladen. Ikke trække gryder og pander hen over overfladen, når madlavning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com