Hvordan at rengøre grill

January 12

En bageplade er en populær køkken værktøj med en flad overflade, der bruges til at koge en række fødevarer. En bageplade, skal ligesom alle køkkenredskaber, holdes rene, krydret og klar til den næste måltid. Korrekt rengøring en bageplade er udført med et par mild, let tilgængelige produkter og værktøjer. Krydderier din bageplade sker simpelthen ved at dække den rengjort og tørret bageplade med et tyndt lag af let olie til at beskytte metallets overflade fra rust på grund af eksponering for det fugtige miljø i dit køkken.

Instruktioner

•Drej off magt eller gas varmen leverer til bageplade eller fjerne det fra komfur. Forsigtigt hæld en kande af club soda og is på den varme bageplade. Skrabe cook overfladen af bageplade med din spartel.

•Sno en krat pad omkring den store ende af træske. Skrub cook overfladen af din bageplade med krat pad på din skeen. Skrabe ned rester med din spartel. Gnid spidsen af en tandstik på ujævnheder omkring kanterne af cook overfladen for at fjerne andre rester.

•Våd en klud med vand og tilsæt 1/2 tsk af flydende opvaskemiddel til rag. Fold klud og gnide kraftigt for at sprede sæbe i hele rag og opnå en skum. Udfolde rag og krat cook overfladen af din bageplade med sæbevand kluden. Skyl din rag grundigt og brug en ren, våd klud til at fjerne sæbe fra din bageplade.

•Aftør væk eventuelle overskydende fugt fra din bageplade med en ren, tør klud. Hæld en tsk vegetabilsk olie op på en ren, tør klud og tørre det hele overfladen af din bageplade. Frakke hele cook overfladen af bageplade med et tyndt lag af olie. Lad olien forblive på bageplade at beskytte metallets overflade, indtil du er klar til at tilberede deres næste måltid.

Tips & advarsler

  • Altid bære lange, læder arbejdshandsker når rengøring din bageplade. De længere handsker vil bidrage til at beskytte din hånd og underarm fra steam forbrændinger.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com