Hvordan at rengøre hårfarve ud af Berber tæppe

June 1

Hvordan at rengøre hårfarve ud af Berber tæppe

Rengøring Berber tæppe er lidt hårdere end din traditionelle tæppe. Det kan synes næsten umuligt at rense, hvis du får en stor plet på det---især hvis der pletter er hårfarve. En af de største tricks er at stoppe, hvad du gør og rense hårfarve fra Berber tæppe, mens det er stadig vådt. Jo før du kommer til det, jo bedre dine chancer er for at få det.

Instruktioner

•Få dit tæppe spændeskive og tilføje den korrekte mængde tæppe renere og varmt vand. Vaske op hårfarve som dig spill det. Du kan have til at gå over stedet et par gange. Dette bør få det hele vejen.

•Mix en kop varmt vand med en skefuld opvaskesæbe. Hæld det over hårfarve pletter. Tage en hvid vaskeklud (farvede washclothes vil bløde ind i tæppet) og lægge det på pletten. Tryk let. Vride ud vask klud og Gentag. Holde området våd indtil alle hårfarve er blevet overført til vaskeklud.

•Anvend en eddike vand løsning at få hår farve op hvis hårfarve er en dårlig lugt. Eddike er en god rengøringsmiddel, der fjerner lugter og vil ikke skade dit tæppe. Brug 1/4 kop eddike og 3/4 kop vand. Bland og bruge det i blød pletten. DUP op med en hvid vaskeklud.

•Brug nogle udvandet hydrogen peroxid på pletten. Brug en halv vand og halv peroxid. Kun bruge dette efter du har renset området med sæbe og vand uden at komme op på alle af pletten. Få en sprayflaske til at suge området. Lad det arbejde i 5 minutter og derefter bruge tørt, hvid washclothes eller håndklæder til duppes peroxid-løsningen.

•Dye din Berber tæppe tilbage til det er oprindelige farve hvis du ikke har fjernet pletten. Tage et billede af farven og derefter af et stof farvestof, der er tæt nok til at passere som originalen. Følg vejledningen på flasken med farvestof stof og farve dit hår pletten med stof farvestof.

Tips & advarsler

  • Konsultere en professionel tæppe renere, hvis dit forsøg på at fjerne pletten er mislykket. Mange af dem har højteknologisk kemikalier, der kan komme ud af hårfarve. Det koster kun lidt mere end hvis du forsøger at gøre det selv.
  • Brug ikke blegemiddel, medmindre dit tæppe er hvide.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com