Hvordan at rengøre hvidt tæppe

August 13

Hvidt tæppe tilføjer en speciel flair til dit hjem. Udseendet skriger "høj vedligeholdelse" og "dyrt." Men mange boligejere vige hvide tæpper, fordi det er så svært at opretholde, især når du har kæledyr, små børn og høj fods trafikken i hele huset på en regelmæssig basis. Hvis du har et hvidt tæppe, er du en af de dristige få, der har taget denne udfordring op; Du kan aldrig få nok tips til rengøring dit tæppe og holde det søger og lugte frisk.

Instruktioner

•Tag på plast støvletter før du begynde at rense din hvidt tæppe. Drys pet tæppe pulver på tæppe til at løfte alle grimme farvet pet hår off fibrene. Tillad pulver til at sidde i et par øjeblikke, og derefter vakuum det ud af tæppet.

•Treat nogen steder og pletter på hvidt tæppe med Windex eller eddike og vand blandes sammen i en sprayflaske. Spray din spot renere direkte på pletten, gør det muligt at blive absorberet i et par øjeblikke, derefter anvende et produkt som Absorber eller ShamWow på stedet for at løfte både snavs og overskydende sæbe fra gulvtæppet. Gentag processen for alle områder, der er synligt farves.

•Steam-rense din hvide tæppe. Bruge Woolite med ilt i blandingen for din damp renere. Indlæse damp renere med den hotteste vand muligt før du kører det over din hvidt tæppe. Tillad overfladen tørre i 5 timer eller mere, før at lade nogen gå gennem rummet.

Tips & advarsler

  • Starter fra den fjerneste væg og arbejde din vej tilbage til et andet rum, så du ikke risikerer at gå tilbage over den hvide løber efter rengøring. Du kan også bruge OxyClean til at løfte steder fra din hvidt tæppe (Se ressourcer). Hvis der er en masse mund trafik i rummet med det hvide tæppe, investere i en plastik runner eller lang tæppe, at folk kan gå på i stedet.
  • Modstå fristelsen til at bruge blegemiddel på din hvidt tæppe. Blegemiddel vil kompromittere integriteten af fibre i tæppet, fjerne enhver beskyttende fugemasse, der er til stede på gulvtæppet og fremskynde slid og ælde.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com