Hvordan at rengøre indersiden af en Mantel ur

April 30

Hvordan at rengøre indersiden af en Mantel ur

Mantel ure er små dekorative gang stykker, der så kaldes da de normalt sidder på mantel stykker af stuer. Trods deres størrelse har mantel ure en række arbejder komponenter indeni, som kan samle støv og forringe hvis ikke ordentligt plejet. Rengøring kappe ure kan være en tricky venture, men kan normalt ske uden professionel hjælp.

Adgang

De fleste mantel ure har en bagpladen på bagsiden, som skal fjernes hen til adgang indre områder. Bagpladen er normalt holdes på plads af bittesmå skruer, som kan fjernes med en passende størrelse skruetrækker. De følsomme komponenter, såsom den flydende balance og plastik gear løftestænger, kan derefter tages for individuelle rengøring.

Ur enhed rengøring

Sprit er en effektiv væske til rengøring interiør af mantel ure og deres komponenter. Selve uret-enheden kan være dyppet i en koncentreret blanding du fjerner beskidte rester. For mere grundig rengøring, fortyndet alkohol med en lige foranstaltning af vand og lade uret nedsænket i ca 20 minutter. En stærkt fortyndet renseopløsning men skal bruges når rengøring mantel ure med en klar lak som dækker. Klart frakker er anvendt for at holde mantel ure ser lyse men kan skræl væk når nedsænket i stærke koncentrationer af sprit.

Komponent rengøring

Omdrejningspunkterne for mantel ure kan renses for snavs og snavs med en lille pensel eller tandbørste dyppet i sprit. Slap af ur fjedre ved hjælp af en spole unwinder og børste rundt omkring deres længder. Hjulene, tandhjul og alle områder af den stueur indretning hvor snavs er til stede kan rengøres med tandbørsten børster. Undgå nedsænkning urets komponenter i alkoholopløsning, da dette kan forårsage at forringe. Brug en pensel dyppet i løsningen i stedet.

Afsluttende arbejde

Alkohol kan forringe mantel ure, hvis venstre på i længere perioder, så bør fjernes straks efter rengøringen. Iblødsætning mantel ur i varmt vand i ca 20 minutter neutraliserer sporingsniveauer af alkohol som kan stadig forblive i porerne i metal. Et hår dryer sæt på et lavt niveau kan bruges til at fjerne sporingsniveauer af fugt fra mantel ur og dets komponenter. Placere uret i ovn forvarmet til 180 grader Fahrenheit i omkring 20 minutter skal fjerne enhver dvælende fugt ikke fjernet gennem føntørring.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com