Hvordan at rengøre klipper i fortove

January 1

Hvordan at rengøre klipper i fortove

Som hovedregel kræver sæsonmæssige ændring husejere og landskabet fagfolk til at udføre rengøring og vedligeholdelse. I tilfælde af en rock-infunderes gangbro betyder dette at fjerne enhver overdreven vejr og miljømæssige snavs. Til effektivt at fjerne snavs og opretholde en positiv gangbro æstetiske, hjem og virksomhedsejere skal ansætte trykbærende vand ud over en gammeldags krat pensel, sammen med en nonabrasive renere.

Instruktioner

•Anvend en højtryksrenser til at rense blade og andet snavs fra rock-infunderes gangbro. For at undgå at fjerne snavs bruges i udformningen af gangbro, ansætte en lavtryks indstilling på effekt spændeskive. Pres skiver kan lejes på mange hjem forbedring butikker.

•Anvend en haven slange for at give en billig trykbaerende spray til rock gangbro. Spray hver enkelte sten mens du bruger en fejende bevægelse. Fjern legetøj eller store stykker af vragdele før spuling off rock gangbro.

•Anvend en lang-håndteres krat pensel sammenholdt med en vandlåsens konkrete renere. Bland en spand af kommercielle beton eller murværk renere, derefter krat hver sten ved hjælp af en cirkulær bevægelse. Hvis stenene ikke er stærkt tilsmudsede, opvaskemiddel blandet med vand vil være tilstrækkeligt. Spray rock gangbro med en haveslange til at fjerne eventuelle overskydende rengøring produkt og debris.

Tips & advarsler

  • Hvis din sten gangbro er plettet fra tilstedeværelsen af blade, græs eller andre naturlige vragrester, skal du muligvis behandle det med en økologisk pletfjerner.
  • Undgå at bruge noget renere indeholdende svovlsyre eller slibende-type renere. Disse produkter kan forårsage omfattende skader til sten, herunder farve tab og en permanent ændring af den gangbro sten tekstur.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com