Hvordan at rengøre køkken støtte tørretumbler Lint

June 19

Du bør regelmæssigt fjerne fnug fra dit KitchenAid tørretumbler. Fordi det ophobes hurtigt og er også meget brandfarligt, lint oprustning er ikke kun irriterende, men det kan også være dødelig. En nylig os Consumer Product Safety Commission rapport viser, at over 15.000 tørretumbler lint brande ske hvert år. Heldigvis at fjerne fnug fra dit KitchenAid tørretumbler er en forholdsvis enkel procedure.

Instruktioner

•Rens filteret lint før hver brug. Hvis du har en front-loading tørretumbler, åbner døren og finde filter nær bagsiden af tromlen. Hvis det ikke er der, skal du kontrollere området lige inde for døren. Hvis du ikke kan finde fnug filter, tjekke din tørretumbler brugervejledning for lokationen.

•Brug dine hænder eller en lint børste for at fjerne fnug fra filteret. KitchenAid sælger en lang, tynd, tørretumbler lint pensel. Et andet alternativ er at bruge et vakuum med en tynd slange vedhæftet fil (eller en håndholdt støvsuger) for at fjerne fnug. Erstatte fnug filter, og bruge tørretumbleren som du normalt ville.

•Soak filter i varmt, sæbevand vand med jævne mellemrum at løsne genstridige snavs og til at hjælpe med at fjerne eventuelle oprustning fra brug af tørretumbler ark. Bruge lint pensel til at skrubbe filter forsigtigt for at fjerne snavs. Når du er færdig, grundigt skyl filteret med rent vand, og sætte det til side indtil den er helt tør. Når det er tørt, sætte den tilbage i sit slot i tørretumbleren.

•Rengør vent system Hvis dit fnug filter indeholder ingen fnug, men tøj ikke tørring i slutningen af en cyklus. Også overveje at rense systemet, hvis der er en lille brændende lugt kommer fra tørretumbleren. Afmonterer tørretumbleren, og løsne slangen. Bruge lint børste eller din vakuum til at rengøre indersiden af slangen. Rengøre andre dele af den udluftning system som nødvendigt. Feje eller støvsuge området omkring tørretumbleren. Når du er færdig, vedhæfte slangen, og stik i tørretumbleren. Hvis dette ikke løser problemet, er det muligt at lint kunne har akkumuleret omkring tørretumbler tromlen. Kontakt en reparatør for at servicere tørretumbleren.

Tips & advarsler

  • Erstatte fnug filter straks, hvis trådnet er splittet.
  • Kun bruge stive aluminium rør til at forbinde tørretumbleren og udluftning. Hvis du bruger plast eller aluminium slanger, erstatte det straks. Se den os Consumer Product Safety Commission for yderligere detaljer.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com