Hvordan at rengøre kommercielle vand opvarmningsanlægget tanke

July 30

Hvordan at rengøre kommercielle vand opvarmningsanlægget tanke

Kommercielle vandvarmere udføre den samme funktion som beboelse vandvarmere, men blot gøre det på en større skala. Kommercielle vandvarmere varme ca 40 gallon af varmt vand eller mere til brug i apparater eller varmt vand vandhaner overalt i en virksomhed eller andre kommercielle foretagender. Som med beboelse vandvarmere, kommercielle vandvarmere skal rengøres regelmæssigt for at forhindre mineral-skalaen oprustning, holde vandet rent og holde enheden fungerer korrekt.

Instruktioner

•Drej off og afbryde strøm til det kommercielle vandvarmer. Tilslut en slange til afløbsventil og sæt anden enden i et dræn.

•Åbn afløbet ventil og lade vandet til helt afslutte afløb fra systemet. Fjern slangen og lukke afløbet.

•Åbn foran adgang panelet og fjerne eventuelle beskyttende dækker. Omhyggeligt afbryde ledninger, at gøre notater om korrekte wire udskiftning. Skru hvert element og pakning og børste hver vare over en affald placering med en blød børste til at fjerne løs skala.

•DIP enderne af de elementer, der er berørt af lime skalere i en container fyldt med deliming løsning og tillade kalk opløses. Ikke placere elementet hele i opløsningen og holde varmelegemet elektriske terminaler ud af væsken. Brug en blød børste til at fjerne enhver resterende lime skala.

•Rinse det delimed element slutter når du er færdig. Tør elementerne og Tilslut dem. Tilslut ledninger, ved hjælp af de noter lavet tidligere. Undersøge pakninger og andre elementer og aftørre ren. Erstat beskadigede eller ødelagte pakninger.

•Luk foran adgang panel og genoprette magt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com