Hvordan at rengøre konstruktion job

August 23

Opbygning af et hus er en stor opgave. Det sker i etaper. Rengøring er en rutinemæssig del af hver dag og hver etape. Men der er generelt et par store oprydninger i slutningen af visse faser. For at gøre hvert trin godt, er det vigtigt at kende de primære årsager til oprydning. De er ikke alle det samme. Alle en jobsite bør være opmærksom på hver grund til oprydninger samt hvordan du at gøre dem.

Skrot ud

Når fundamentet er hældt, begynder indramning. Indramning et hus måske skaber mest affald. Arbejde bevæger sig meget hurtigt. Fokus er på produktion: bygning rammen af bygningen korrekt i så lidt tid som muligt. Der er normalt et hierarki af arbejdstagere fra Svend tømrere til tømrere assistenter til arbejdere. Webstedet skal holdes klart eller "skrottet ud", så at affaldstræ aldrig kommer i vejen for carpenter's produktion. Hvis en arbejdsmand løber tør for opgaver, skal han altid kigge for at se hvad kan rengøres, normalt placere ubrugelig skrot til en skrot bunken. Dette er ikke bare om økonomien i produktionen. Ren websteder er sikker websteder. Og de indgyder tillid til opbygningen af inspektører, långivere, mæglere og husejere.

Ark Rock

Når huset hvis indrammede, kabel, plumbed og mekanisk er installeret (varme og ventilation), det er sheetrocked. Sheetrock kan gå endnu hurtigere end indramning. Og det gør et stort rod! Det er vigtigt at få alle de sheetrock skrot ud af huset og ind i en enkelt sheetrock bunke. Så skal lille gips skrot og støv fejes grundigt ud. Hvis det er tilladt at forblive, vil det fortsætte med at bryde ned i støvet og komme ind i mekaniske systemer.

Endelig ren

Efter indramning og sheetrock, der vil være løbende behov for rengøring, men ikke nødvendigvis i en fase hvor en stor oprydning er gjort, så det er nemt at lade tingene blive lidt rodet. Det er vigtigt at forblive på toppen af det, fordi underleverandører og bygning inspektører er tilbøjelige til at være ind og ud af huset. Rod bremser byggeprocessen og en rodet byggeplads giver aldrig positive resultater. Når huset er færdig, foretages en sidste punch liste af detaljer til at blive færdig. Blandt de sidste detaljer er en endelig ren. Alle scraps bør fjernes--tæppe scraps, etiketter, elektriske scraps. Dybest set bør noget, der ikke er en del af strukturen fjernes.

Endelige før beboer rengøring

Årsagen til renlighed virkelig ændringer her. Sikkerhed og glat, effektiv produktion er vigtig under opførelsen. Men hvad er rent til en byggeplads og hvad er ren for nogens hjem er helt forskellige standarder. Dette er den fase, hvor det bliver rent nok til at leve. Den første fase er ofte har kanalen arbejde renset for enhver konstruktion støv. Derefter skal afsatser og flade overflader rengøres af byggeri støv. Belysning, sporskifter og apparater er renset. Windows skal renses og klistermærker fjernet. Hver overflade bør undersøges under god belysning og tørres. Dette bør ideelt set ske forud for boligejere eller mæglere ser huset i udfyldt formular.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com