Hvordan at rengøre messing lysestager

June 2

Hvordan at rengøre messing lysestager

Give din messing lysestager et frisk udseende ved at fjerne grimme snavs, snavs, snavs og plette. Vælg en rensemetode, der kan rumme typen af messing--solid, forgyldt, lakerede eller ulakerede. Styre uden om barske rengøring værktøjer og produkter, såsom ståluld puder, slibende rensemidler og metal pensler til at undgå eventuelle ridser og skæmmer af enhver messing lysestage stil.

Enkle løsninger

Test din lysestager med en magnet til at se, hvis de er solid messing eller messing forgyldt. Touch magnet til messing. Hvis magneten falder, er din brik solid messing; mens magneten vil typisk klamrer sig til en messing forgyldt lysestage på grund af den magnetiske metaller under det tynde lag af galvaniseret messing. Selv om jer kunne trygt aftørre ned begge typer af lysestager med en fnugfri klud eller en opløsning af varmt vand blandet med et mildt rengøringsmiddel, styre uden om at bruge andre rengøringsmidler på messing-forgyldt elementer, som noget mere slibende kan beskadige den tynde plating.

Køkken hjælpere

Fordi solid, ulakerede messing er udsat for luft, er det sårbar over for oxidation, hvilket resulterer i grimme plettet områder. Se til dit køkken for fødevarer, der kan hjælpe dig med at fjerne misfarvning. For eksempel, sprøjte lidt ketchup på en ren, blød klud og forsigtigt gnide over de plettede steder; tørres af med en fugtig klud og buff tør. Eller gnid en lille almindelig yoghurt over plettet messing med fingrene, gør det muligt at tørre og polere det med en ren klud. En anden plette-rengøring mulighed er at skære en citron i halve, drys salt på den åbne frugt og gnid citron over lysestage til at fjerne de plettede steder. Buff stykke med en ren klud til at gør det gnistre.

Lakerede og kærlig sig

Selvom messing-forgyldte lysestager er ofte belagt med klar lak at beskytte og forsegle den tynde messing belægning fra luften, som ofte oxiderer og resulterer i grimme plette, er nogle solid messing genstande også lak beskyttet. Denne gennemsigtige belægning eliminerer behovet for plette fjernelse; men du kan nemt slippe af støv fra lakerede lysestager af blot aftørring dem med en mikrofiberklud eller en blød klud fugtet med vand. Tilføje et mildt rengøringsmiddel til vandet for at fjerne fingeraftryk eller andre overflade snavs.

Længe leve glansen

Du kan hjælpe med at beskytte din massiv messing, ulakerede lysestager fra fremtidige plette ved at gnide stykker med en lille mængde af mineralsk olie til bringe ud glans og pause fra hinanden nogen pletter. Mineralsk olie sinker oxidation proces til at holde varerne ser lysere længere. Alternativt kan du anvende bilvoks for at gøre din lysestager skinne og hæmme plette. Anvender voks og polere det med en ren, tør klud. Har din massiv messing lysestager professionelt lakeret for at give en mere permanent, beskyttende klar belægning.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com