Hvordan at rengøre Metal for klar belægning

September 19

Hvordan at rengøre Metal for klar belægning

Et lag klar lak over en metaloverflade fungerer som et beskyttende lag for at overflade. De klarlak ikke kun holder fugt væk fra overfladen--forhindrer rust-- men også absorberer mindre skader fra ridser eller ridser, der opstår i forekommer med normal brug. Før påføring af Klarlak, dog metallets overflade skal forberedes, og en stor del af dette præparat rengøring overfladen for at fjerne eventuelle forureninger, der kan forstyrre den klare belægning fastholdelsen af metal under.

Instruktioner

•Wash snavs eller snavs fra overfladen af metal ved hjælp af en pH-neutral sæbe og en svamp. Arbejde fra toppen af overfladen nedad til undgå vask snavs på allerede renset områder. Skifte svamp for en krat pensel, hvis snavs synes særligt vanskeligt at fjerne. Krat ved hjælp af en lille cirkulær bevægelse til at undgå at gnide furer i overfladen af metal med grus indgivet i pensel børster. Skyl med rent vand efter vask.

•Ansigt over overfladen af metal anden gang med et affedtningsmiddel. Bruge en vandbaseret affedtningsmiddel fortyndet ifølge producentens anvisninger til at fjerne alle spor af olie eller fedt fra metallets overflade. Brug den samme proces med den affedtningsmiddel, som du brugte med pH-neutral sæbe, sponging overfladen, indtil den nåede farvede områder derefter skrubbe pletterne væk med et krat pensel. Skyl overfladen af det metal klare af rense med rent vand, derefter pat overflade tørt med et stykke stof.

•Tag rust indskud, maling eller enhver nuværende finish fra metal med sandpapir. Placer en slibning pad på en roterende sander og gå over overfladen, stripping alle spor af materiale fra metal med pad. Arbejde i rækker på tværs af overfladen, ved hjælp af små cirkelbevægelser med puden til at undgå at skabe gouge linjer over metal på pad kanter. Tør metal rengøre med en fugtig klud efter slibning.

•Polish metal overfladen ved at køre en række stadig mere finere-grus slibning puder over metal til at udjævne eventuelle ridser i overfladen. Gøre en enkelt pass over metal med hver pad, aftørring metal med en fugtig klud til at fjerne slibning rester før man går videre til den næste pad i serien. Polske metal med puder, indtil du har finish du ønsker at bevare med den klare belægning. Brug en polering sammensatte, hvis det ønskes, for at opnå især lyse skinner på din metal. Spredt sammensat med en polering pad og derefter bruge puden til buff sammensatte væk, skinner overfladen af metallet i processen.

Tips & advarsler

  • Bære Øjenværn og en ansigtsmaske, når slibning eller polering metal for at undgå øjenskader og inhalation af metal partikler.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com