Hvordan at rengøre min Hoover tæppe renere

February 26

Hoover tæppe renere gør det hurtigt af rengøring tæpper og polstring. For at holde dit Hoover tæppe renere opererer effektivt, skal du rense maskinen mindst en gang om måneden, afhængigt af hvor meget du bruger den. Rengøring Hoover tæppe renere kræver ingen værktøjer, fordi delene snap og slukker. Der er ingen grund til at bruge skrappe kemikalier ved rengøring Hoover tæppe renere. En simpel fugtig klud er alt, hvad der er nødvendigt.

Instruktioner

•Drej off Hoover tæppe renere og netledningen fra stikkontakten. Find knappen på forsiden af det håndtag, låser løsning tank til maskinen. Tryk på knappen med fingeren og trække løsning tank fra siden af enheden.

• Skub udløserknappen på forsiden af håndtaget under knappen for løsning tank. Dette frigiver opsving tanken på den modsatte side af maskinen. Træk i håndtaget på recovery tank til at fjerne det fra maskinen.

•Tryk på to release låsene på toppen af hver tank for at fjerne tank caps. Tømme tanke i en Tøjvask vasken. Skyl begge tanke med varmt vand.

•Lift dyse på toppen af renere hovedet hvor det opfylder håndtaget. Skub dysen af renere hovedet. Tør snavs og debris ud dysen og forsiden af renere hovedet med en fugtig klud. Vippe renere, så forreste del af hovedet er fra gulvet. Skub dysen opad over kanalen fra under renere hovedet indtil det klikker på plads.

•VIP Hoover tæppe renere på ryggen med håndtag på gulvet. Grab børster i begge ender og trække dem ud af renere hovedet. Skyl den børste forsamling under koldt vand for at fjerne snavs og debris.

•Align slutningen faner på pensel forsamlingen med slots på hver side af renere. Juster post på midten af forsamlingen med slot i centrum af renere. Skubbe den børste forsamling i renere hovedet fast indtil det låser på plads.

•Locate børste filter i bunden af renere hovedet. Filteret er lige under den anden børste fra højre i bunden af hovedet. Træk rammen filter ud af hovedet med fingrene, indtil det stopper. Tørre skidt og snavs fra filteret med en fugtig klud og skubbe det ind i renere hovedet. Opbevar din Hoover tæppe renere, indtil du er klar til at bruge det igen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com