Hvordan at rengøre min Stihl motorsav

January 8

En Stihl motorsav har en beskidt job. Du kan bruge det til at skære igennem træer. Dette frakker motorsav med træ sap, savsmuld og træ chips. Motorsaven har desuden en bar oiler, der pålægger motorsav bar at holde kæden smøres olie. Denne olie også får hele motorsaven. Dette tilskynder til sap og savsmuld til at holde. Før opbevaring din Stihl motorsav, skal du rense det for at forhindre rust og tidlig opdeling af sæler placeret inde i motoren.

Instruktioner

•Locate to nødder at sikker motorsav bar til kædesav motor. Fjerne boltene med skruenøglen leveres med sav og trække linjen dække off baren.

•Tryk tilbage på linjen til at frigive spændinger på kædesav kæde og derefter trække kæden fra motoren tandhjul. Fjerne kæden fra baren og derefter skubbe bar ud baren stillinger.

•Aftør off boliger af motorsaven herunder området hvor baren tillægger motorsav med mineralske spiritus og en ren klud. Brug ikke komprimeret luft til at rense motorsaven, da trykluft kan tvinge snavs til sælerne beliggende på motoren.

•Aftør off baren med mineralske spiritus. Inspicere oiler huller placeret på kanten af baren. Fjerne ure med et lille pluk. Rent kanten af bar med mineralske spiritus.

•Sæt bar på baren studs og sæt derefter kæden tilbage på baren. Skub kæden over kædehjulet på motor og derefter trække værktøjslinjen væk fra motorsav boliger indtil kæden er stram. Plads bar dækker over knopperne og stramme alt på plads med den medfølgende skruenøgle og nødder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com